1 hónapja

„Tegnap éjjel is itt ültem, és vártam, hogy jöjjön” – Kétségbeesetten keresi az eltűnt győri férfit édesanyja

Nagy erőkkel keresi édesanyja azt a 34 éves férfit, aki direkt otthon hagyta a telefonját, hogy ne érjék el.

Csütörtökön hajnalban tűnt el Győr Marcalvárosából egy 34 éves fiatalember, aki a jelek szerint végzetes lépésre akarja magát elszánni. Édesanyja már a rendőrségen is bejelentette Arnold eltűnését, és az internetezők is nagy erőkkel keresik a férfit.

„Semmi támpontunk nincs, hogy merre keressük, azt sem tudjuk, miért ment el. Hagyott egy levelet, abból úgy tűnik, mintha mentálisan valami baja lenne. Pár évvel ezelőtt volt egy ideg-összeroppanása, attól tartok, újra ilyesmiről lehet szó. Én aznap éjjel pont nem aludtam itthon, mert a beteg édesanyámat ápolom, de a fiam az apjával beszélgetett körülbelül hajnal 4-ig, majd reggel 7-kor már nem volt itthon, csak a levél az asztalon” – mondta az édesanya, Stefánia a Ripostnak. A nő azt mondja, tegnap egy kutyás keresőcsapat már próbált a nyomára akadni, de nem jártak sikerrel. „Beszéltem egy másik, kutyás mentőcsapattal is, velük abban állapodtunk meg, hogy este beszélünk újra, picit le kell hűlnie a levegőnek ahhoz, hogy a kutya el tudjon indulni a betonon a keresésre” – mondja a nő, aki most csak ebben bízik. Meg persze abban, hogy Arnold meggondolja magát, és hazamegy. „Tegnap éjjel is itt ültem, és vártam, hogy jöjjön” – mondja sírva az anya, aki szerint semmi előjele nem volt annak, hogy fiúk így, szó nélkül elmenjen otthon, bár az elmúlt napokban kicsit zárkózottabb volt a megszokottnál.

Arnold 180-185 centiméter magas, 80-85 kiló, kék szemű, barna hajú. Eltűnésekor terepszínű rövidnadrágot és Nike sportcipőt és Nike felsőt viselt.

Arnold rendőrségi körözési lapját ITT lehet megtekinteni.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!


 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!