INSIDER

Szerző Ripost

1 hónapja

Botrány: szexpressz lett a gödöllői HÉV-ből

Éppenhogy csak felocsúdtak az emberek Kerepesen az önmagát kényeztető férfi esete után, másnap már újabb botránnyal kellett szembesülniük. A település polgármestere nyíltan felvette a harcot a nyilvánosan perverzkedők ellen.

Szerző Ripost

Egy önkielégítő rémről a rendőrségen tettek bejelentést, miután az ismeretlen férfi a helyi HÉV-megállóban kapta elő azt, amit csak a négy fal között szabadna:

Fotó: Bors

„Tisztelt lakosság, egy egészen elképesztő eset történt itt most délelőtt. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz egy feljelentés kapcsán, ugyanis itt, a Szilasligeti HÉV-megállóban, a jegypénztár mögött egy férfi önkielégítést végzett, és többen látták” – mondta el egy videóban a polgármester, aki ezután viszont magához, a titokzatos perverzhez szólt:

„Édes egy komám! Annyi eszed van, hogy a térfigyelő kamera alatt pergeted a mézet, akkor a következőt kockáztatod, ha kettő napon belül nem jelentkezel a rendőrségen, mivel ez full HD felvételt produkál a csodálatos kézimunkádról. Nos, ha nem jelentkezel, felkerül a Facebookra, Twitterre, YouTube-ra, meg ahova lehet, és népszerűbb leszel, mint a kőbányai orális fantom. További szép napot!” – köszönt el udvariasan, de szigorúan Gyuricza László. Mivel az óra már igencsak ketyeg, és közeleg az a bizonyos határidő, a Bors felkereste a település vezetőjét, aki elárulta, hogy még nem jelentkezett a recskafantom, akiről nem tudják, hogy ki lehet.

„Sajnos láttam a felvételt, de nem ismertem fel, és még nem jelentkezett” – mondta el Gyuricza László, aki leszögezte, hogy ígéretét betartja. 

„Nem az a fajta polgármester vagyok, aki elkendőzi az ilyesmit, hanem keményen kiállok azért, hogy az ilyen alakokat elkapják, minden apa, férj és jóérzésű ember nevében” – jelentette ki határozottan. „Kiállok amellett, amit ígértem, tartom az adott szavam, nem fogok pironkodni.”

Fotó: Jászai Csaba

 Úgy látszik, mások is kedvet kaptak arra, hogy a tömegközlekedésen perverz­kedjenek, ugyanis legutóbb egy hölgy a párját kényeztette a mogyoródi állomásig orálisan, majd a férfi leszállása után egyedül folytatta tevékenységét. A polgármester minden hasonló tett ellen sziklaszilárdan fellép:

 

Minden erőmmel harcolok ez ellen, nem tűröm, hogy ezek elharapódzanak

 

 – jelentette ki.

Nem az első eset

Még 2018 augusztusában tett szert országos hírnévre az a fiatal férfi, aki a kőbányai Liget téren orálisan kielégített egy láthatóan ájult, hajléktalan férfit. A rejtélyes alak szopófantom néven vált ismertté, az ügyet még a rendőrség is vizsgálta, de végül nem indult eljárás, mivel kiderült: az eset kölcsönös beleegyezéssel történt.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!