Létrehozva: 2022.06.29.
Módosítva: 2022.06.29.

Jakab Péter „mamuszos” élettársa elfoglalta helyét a Parlament díszpáholyában

Ahogy azt a Metropol elsőként hírül adta Jakab Péter jól fizető parlamenti állással honorálta élettársa, Molnár Enikő szolgálatait.

Szerző Ripost

Az egykori BKV ellenőr,  Jakab Péter nyíltan felvállalt élettársa, akinek fellépése, felhatalmazás nélküli intézkedései lényegében a pártelnök lemondásához, már-már pártszakadáshoz vezettek, hétfőtől  a Jobbik frakció adminisztratív főnökeként, a hírek szerint 2 millió forintos fizetésért folytathatja pályafutását. Már el is foglalta a helyét, Jakab Péter utasítására a frakcióalkalmazottak számára fenntartott díszpáholyban.

Hétfőn délután már innen figyelte élettársa legutóbbi "fellépését". A Metropol fotósa úgy látta, hogy Molnár Enikő a páholyból egyfajta folyamatos kapcsolatban állt Jakabbal, több alkalommal is azonos időben emelték fel a telefont, úgy tűnt, hogy élettársa instrukciókkal látja el őt, egymás után küldve az SMS-eket.  Közben Molnár Enikő laptopján a parlamenti közvetítést is "elemezte", hogyan sül el Jakab produkciója.

Megállás nélkül  küldte Jakabnak az sms-eket

Molnár Enikő a Metropol jobbikos forrásai szerint később eldicsekedett azzal, hogy  ő maga "utasította" Jakabot arra, hogy ezúttal legyen egy kicsit visszafogottabb, lehetőleg ne sértse meg a házszabályt, mert ha elveszik tőle szót, az egész beszéd mehet a kukába, és nem lesz mivel begyűjteni a lájkokat Facebookon. 

Molnár elégedetlen volt Jakab teljesítményével

Jakab felszólalása alatt élettársa árgus szemekkel kémlelte az eseményeket,  egyértelműen azt figyelte,  hogy minden az előre megírt forgatókönyv szerint zajlik-e. 

 

A felszólalás közben Jakab folyamatosan az élettársa által kezébe nyomot "szamárvezetőt" tanulmányozta.   Mögötte jót derül Novák Előd, a Mi Hazánk képviselője, aki valószínűleg láthatta, hogy Jakabot a szemközti páholyból irányítják.

Molnár Enikő tekintete sok mindent elárult. Az elején szigorú, de bizakodó volt, aztán ahogy telt az idő, úgy vált egyre kétkedőbbé. Miután Jakab befejezte a mondandóját, Molnár arcára kiült a csalódottság. Szemmel láthatóan nem volt elégedett Jakab teljesítményével, valami nem úgy sült el, ahogy ő eltervezte.

 

Jakab felszólalását gondterhelten nézte végig a "főtitkárasszony"

Molnár Enikő 2 milliós fizetését akkor jelenthetik be az Országgyűlés Hivatalának, ha Jakab  bemutatja a jegyzőkönyvet a frakció működési szabályzatának megváltoztatásáról.  A Metropol értesülése szerint a Jobbik frakciószabályzatának teljes átalakítását készítette elő a párt bukott elnöke. Ez lényegében teljhatalommal ruházza fel őt. Jakab, miközben a szexbotrányba keveredett Földi István elnökjelöltségét támogatva  visszatérésre készül, a parlamenti frakció pénzügyi forrásait is teljes egészében meg tudja így szerezni.

Az új szabályzat szerint a parlamenti képviselők pénzügyi keretei, az alkalmazottak bére felett ezután teljes egészében ő maga rendelkezhet. Jakab ezzel évente 600 millió forint sorsáról dönthet, egy személyben, kontroll nélkül.  

A Metropol forrásai szerint a frakciószabályzat átalakítása elsősorban azért  volt sürgős, mert Jakab azonnal 2 milliós fizetést "szakított ki" ebből a keretből  Molnár Enikő számára – aki így máris elfoglalhatta a parlamenti páholyt.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

metropol.hu

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

vg.hu

Benzinárstop: az olcsó üzemanyag jöhet, az üres töltőállomás nem

ripost.hu

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

magyarnemzet.hu

Váratlan helyen csapott össze az amerikai csúcsfegyver az orosz védelemmel

origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

ripost.hu

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

ripost.hu

Megdöbbentő bejelentést tett a NASA: életet találtak a Marson

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Mutatjuk a gyermekvédelmi törvénycsomag pontjait, komoly szigorítások léphetnek életbe

INSIDER

Követői tették helyre a hazugsággal kampányoló Magyar Pétert

INSIDER

Luxusterepjárót állított Karácsony Gergely a Blaha közepére

INSIDER

Akár tíz évre is börtönbe kerülhetnek a hídpénzbotrány elkövetői

INSIDER

Nem tudta kifizetni 20 milliós adósságát, láncra verve tartották

INSIDER

Holtan találtak rá az eltűnt nyíregyházi négygyermekes anyára

INSIDER

Szívszorító: anyák napját szervez a 15 évesen elhunyt Dominik édesanyja

INSIDER

Karácsony Gergelyen erőt vett a kapuzárási pánik