3 hónapja

A csillagok alatt mozizhatsz Budapesten

Két fővárosi pláza tetején is szabadtéri vetítések lesznek.

Szerző Ripost

Ha eleged van a légkondis mozitermek hűvöséből, a szabad ég alatt is mozizhatsz két fővárosi pláza tetején. A Köki Terasz június 14-én, a Corviné pedig a következő nap vetíti az első filmet, amelyet nyugágyról, babzsák fotelből vagy rendezői székből nézhetsz meg.

Fotó: KULTIK mozihálózat

Minden este 9 órától tartják a vetítéseket, olyan klasszikussal indítva, mint a Top Gun, de a nyár folyamán a Harry Potter sorozat is vászonra kerül. Az örök favoritok mellett természetesen a legfrissebb premierek is láthatók lesznek. Ezen kívül a szervezők tematikus hetekkel készülnek, amelyek közül a gyerekek hete az első, sőt, a legkisebbek kedvéért bábszínház is lesz. Hogy éppen mikor mi zajlik, azt a mozihálózat Facebook-oldalán lehet nyomon követni.

Akik a hagyományos mozis hang- és képminőséget kedvelik, azoknak sem kell kompromisszumot kötniük, hiszen most már a teraszokon is éppen olyan technikai megoldásokat alkalmaznak, mint a plázák vetítőtermeiben. A Kökin kapott helyet az első szabadtéri lézer vetítőgép, a Corvinon pedig egyedülálló airscreent használnak, ami egy óriási, felfújható vászon

– mondta el a Ripost-nak Simon Horváth Szilvia, a szabadtéri mozikat üzemeltető KULTIK marketingese.

Aki pedig attól tart, hogy a szabadban szúnyogok fogják zavarni a moziélvezetet, azt is megnyugtathatjuk: a vérszívókat speciális fáklyás rendszer tartja távol, hogy ne kelljen őket hessegetni filmnézés közben. 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!