8 hónapja

Halálra szúrta a kétéves Alexet: látni sem bírja gyermekgyilkos lányát Erzsike

Látni sem kívánja az édesanyja a lányát, aki azért szökött Olaszországba a kétéves Alexszel, mert a bíróság arra kötelezte, hogy a kisfiút adja át az édesapának.

Bestiális kegyetlenséggel, több késszúrással gyilkolta meg az Olaszországba szökött B. Katalin saját gyermekét péntek délután. Az anya nem volt hajlandó beletörődni, hogy a bíróság az apánál helyezte el a kis Alexet. Az egykori pornószínésznő a halott gyermekéről fotót is készített, hogy azt elküldje a nagyobbik fiának, Klaudiónak, illetve a kisfiú édesapjának, Norbertnek. Alex holttestét egy élelmiszerüzlet pénztári futószalagjára tette.

Erzsike néni folyamatosan sír, amióta megtudta, milyen szörnyűséget tett Katalin lánya. Egy budapesti, XIII. kerületi önkormányzati lakásban lakik, ahol külön szobát is berendezett a kis Alexnek és édesanyjának. A megtört idős asszony súlyos beteg, több komoly műtéten is átesett. Már leginkább a kisunokája éltette.

Fotó: BORS

„Gyakran mondogatta, hogy mama, néz­zük az ablakból az autókat! Bár még pi­ci volt, de már szépen beszélt. Volt egy sámlija, arra állt, én pedig fogtam a derekát, ne­hogy kiessen!” – mondta a Borsnak elcsukló hangon a gyászoló nagymama. Erzsike né­ni szerint a lánya jobb sorsot érdemelt vol­na, de a történtek után nem kíváncsi rá.

„Látni sem akarom a gyilkos lányomat! Olaszországba sem megyek ki hozzá.”

Hazamenekült az anya

Katalinnak van egy nagyobb fia, a 22 éves Klaudió. Ő Olaszországban született egy olasz apától. Egy darabig együtt éltek odakinn. Erzsike néni is velük lakott.

„Nem volt jó a kapcsolat, mert a férfi agresszív volt. Én nem féltem tőle, gyakran én állítottam meg, hogy ne verje meg a lányomat. Haza kellett menekülnünk Magyarországra” – mesélte az idős asszony. Erzsike néni most naphosszat Alex képeit nézegeti. Bemegy a szobájába, leül a kiságyra, kinyitja an­nak a szekrénynek az ajtaját, amelyben a gyermek sokszor szívesen elbújt.

„A lányom úgy érezte, igazságtalanul vették el tőle a gyermeket, ezért kattanhatott be. Mondta nekem, hogy meg szeretne szökni külföldre. Én hiába próbáltam erről lebeszélni, nem hallgatott rám, pedig megígértem neki, hogy segítek a bíróság döntését megváltoztatni. Még a gyilkosság napján is hazatelefonált, hogy tudassa, jól vannak” – árulta el Erzsike né­ni, aki szerint a lányának nem börtönben lenne a helye.

„30 éves korában már volt kényszergyógykezelésen a Nyírő Gyula Kórházban. Erős gyógyszereket kapott, és le is kötözték. Remélem, most is elmegyógyintézetbe kerül, és bízom benne, hogy normális emberként térhet haza. Akkor szeretném megölelni” – fejezte be az asszony.

Itthon temetné el a fiát az apa

Norbert, a kisfiú édesapja a Borsnak elmondta: a tragédia óta csak árnyéka önmagának.

„Ha meglátok az utcán egy kisgyermeket, elszorul a szívem. Képtelen vagyok beletörődni, hogy Alex már nem nő fel. Úgy döfte le Katalin a fiunkat, akár egy állatot. Erre nincs mentség” – zokogta a férfi, aki szeretné a gyermekét itthon eltemetni, de egyelőre képtelen érte kiutazni Olaszországba.

Régóta tervezte a szökést

Katalin az utóbbi időkben hol egy dömsödi ház­ban tartózkodott, hol édesanyjánál. A Pest megyei település utcájában megdöbbenve állnak a tragédia előtt. A Bors megtudta, Katalin már régóta tervezte a külföldre szökést. Egy Szabadkán élő ismerőse például elmondta, megkérte őt, segítsen neki Szerbiában munkát és lakást szerezni, mert a volt párja el akarja tőle venni a gyermeket.

Körözték itthon

Katalint a bírósági döntés után körözték Magyarországon, miután nem adta át Alexet Norbertnek. A nő ezzel tisztában volt, mi több, a rendőrség honlapján közzétett körözési fotóját kifényképezte, és az ismerőseinek küldözgette. Abban reménykedett, hogy valaki bujtatni fogja, de többen is inkább azt szorgalmazták, hogy adja fel magát a hatóságnak.

Cicciolina is ismerte

Staller Ilona, azaz Cicciolina és Kovi is régről ismerte a gyerekgyilkost. „Sokat panaszkodott nekem az exére. Én a megegyezésre biztattam” – mondta Ciccio­lina. Kovi annak idején 2-3 filmet forgatott Katalinnal. „Két évvel ezelőtt megkérdezte, tudnék-e neki munkát adni, de már éppen nem forgattam, ezért nem segíthettem rajta” – árulta el az ismert pornóproducer.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kövér László: Harmadik világháború fenyeget

origo.hu

Újabb sztár csatlakozott a szexuális szolgáltatásokat nyúltó OnlyFanshez! Nem is akárki!

mindmegette.hu

3 recept GYOZA gombóccal, ami azonnal a család kedvence lesz

hirtv.hu

Óriási örömhírt kürtölt világgá Michael Schumacher családja

ripost.hu

Folytatódik Curtis testvérének gyilkossági ügye, ezt mondta Sz. Lajos

hirtv.hu

Botrány a népszerű magyar strandon: évekig kukkolták és fotózták a meztelen vendégeket

origo.hu

Döbbenet, mire használnák a sisakot, amely jelez, ha viselője pornót néz

travelo.hu

Olyan repülőgépet terveznek, amely mindössze 1 óra alatt New Yorkból Londonba ér

origo.hu

Gyógyszerkészítmény az emésztési zavarok ellen (x)

mindmegette.hu

3 recept GYOZA gombóccal, ami azonnal a család kedvence lesz (x)

ripost.hu

Öngyilkos lett egy fiatal nő Óbudán - "A gondnok könyörgött neki, hogy ne tegye!"

origo.hu

Horvátország tele van természettel…(x)

További cikkek

INSIDER

Tévhitek a fulladásról: miről ismerhetjük fel, ha valóban baj van?

INSIDER

Tovább tombol a liberális elmebaj: már Mozarttal és Beethovennel is gond van

INSIDER

A hatodik hullám és a nyár – erre készül Rusvai Miklós

INSIDER

Vissza akar térni, puccsra készül Jakab Péter: a Jobbik-szexbotrány főszereplője mögé bújik

INSIDER

Így nem unatkozik a gyerek utazás közben

INSIDER

Sokkot kaptak a netezők attól, mit tett a 90 éves sofőr

INSIDER

Ámokfutó a Megyeri hídnál: itt a döbbenetes videó a tettéről

INSIDER

Lecsukták a katonát, aki várandós nőre támadt