Létrehozva: 2021.08.12.

Egy bajszos kislány az LMBTQ-könyvpiac nagy sztárja

Bárki megrendelheti 16 dollárért, közel ötezer forintért azt a 3–5 éves korosztálynak szóló könyvet, melynek borítóján egy óvodáskorú bajszos kislány mosolyog és egy szivárvány színű szélforgóval hirdeti a másságot...

Szivárványos kendőt visel a bajszos kislány a 3–5 éves korosztálynak szóló könyv borítóján. Catherine Fernandez M is for Mustache (szó szerinti fordításban: az M jelentése bajusz) című munkája így hirdeti a másságot. A könyvből a kicsik megtanulhatják, hogy a B betű a bicikli kezdőbetűje, amivel a főszereplő a Pride-ra (melegfelvonulásra) szokott járni. A C pedig ezúttal nem a cica, hanem az angol Colours (színek) első betűje, amelyek a szivárványszínű zászlót képezik, amit a felvonuláson büszkén tartanak.

Fotó: Instagram

A D betű jelentése a Doesn't matter, vagyis a nem számít kifejezés. A szerző szerint ugyanis nem számít, hogy honnan jöttünk vagy milyen testrészeink vannak, akkor is mindenki gyönyörű.

De azt is megtudhatják a kicsik a bajszos kislány ábrájával dekorált könyvből, hogy az N betű a nevet jelenti, amelyet néhányan maguk választanak, hogy passzoljon ahhoz az új emberhez, akivé váltak.

A mindössze pár éves főszereplő kislány szájába olyan mondatokat ad a könyv szerzője, minthogy nagyon szerencsésnek érzi azokat a gyerekeket – mint amilyen ő is –, akiknek leszbikus, homoszexuális vagy transznemű szüleik vannak.

A könyvben semmit nem bíztak a véletlenre, 12-szer szerepel különböző tárgyakon a szivárvány, és mindannyiszor ki is hangsúlyozzák, hogy ez bizony a büszkeség jele.

A képen jól látható a könyborítón a bajszos kislány (Fotó: Instagram)

Nem ez az első alkalom, hogy olyan könyvre bukkant szerkesztőségünk, amellyel az LMBTQ-közösség nyíltan az óvodáskorú gyerekeket célozzák meg. Korábban bemutattuk már a GayBCs című olvasmányt is, amelyben szintén az ábécén keresztül próbálják meg bevezetni a legkisebbeket a szexuális másság világába.

„Mami, nem akarok fiú lenni!” – Elmebeteg LMBTQ-tantervek

Kanadában vihart kavar az a radikális szexuális nevelési tanterv, amelyet az LMBTQ-pártiak terjesztenek az állami iskolákban. Sok szülő attól tart, hogy gyermekeik összezavarodnak a rájuk zúduló agymosástól, míg a támogatók szerint a program célja, hogy a diákok „igazi önmaguk” lehessenek.

A radikális szexuális felvilágosító programról mindent elmond az a reakció, amit egy kislány mondott az édesanyjának az iskolából hazatérve: „Mami, nem akarok fiú lenni!”

A SOGI (Sexual Orientation and Gender Identification) – Szexuális irányultság és nemi identitás – nevű tanterv alapján Kanada-szerte arra érzékenyíti az állami iskolák diákjait, hogy a gyermek neme nem attól függ, hogy milyen testrészekkel született, hanem attól, hogy az adott pillanatban minek érzi magát.

Fotó: Instagram

Egy, az oktatásban részt vevő tanárnő magyarázata szerint „vannak emberek, akik fiúk, vannak emberek, akik lányok, vannak emberek, akiknek a neme lehet egy kicsit mindkettő, vagy akár egyik sem”.

A leckék között szerepelnek a transznemű gyerekekről szóló könyvek, és dalok.

A SOGI-tananyag 2016-ban indult Brit Kolumbiában, és gyorsan terjed egész Kanadában, aminek azonban nem mindenki örül. Laura-Lynn Tyler Thompson, a SOGI egyik fő ellenzője azt mondja, a tanterv többek között azt írja elő, hogy már óvodás korú gyerekeknek is meg kell mondani, hogy lehetnek más neműek, mint a tényleges nemük. És több gyerek is azt mondja, attól fél, hogy más neműnek fogja érezni magát.

Kari Simpson, a SOGI egy másik ellenzője úgy véli, a tanterv valójában gyermekbántalmazás. „Mindazokat a gyönyörű tulajdonságokat, amelyek a fiatal lányokat gyönyörű lányokká és nőkké teszik, alapvetően becsmérlik, ahogy azokat a dolgokat is, amelyek a fiúkat, fiúkká, férfivá teszik, és ez már gonoszság” – mondta Simpson. Szerinte a SOGI célja egy olyan társadalom kialakítása, ahol minden megengedett, nincsenek határok, nincsenek értékek, nincsenek erkölcsök.

A magyarok nemet mondhatnak gyermekeket célzó agresszív LMBTQ-propagandára

A Nemzeti Választási Bizottság hitelesítette a kormány gyermekek védelméről szóló népszavazási kezdeményezését, így Európában elsőként a magyar embereknek lesz lehetősége állást foglalni a kiskorú gyermekeket célzó agresszív LMBTQ szexuális propaganda ügyében.

Orbán Viktor fontos bejelentést tett
Fotó: MTI / Máthé Zoltán

Mint ismert, Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, a kormány népszavazást kezdeményez arról, hogy a gyermekek nevelésében a szülők jogait megerősítsék, valamint hogy szigorúbban lehessen fellépni a pedofil bűnelkövetőkkel szemben, továbbá hogy véget vessenek annak a gyakorlatnak, hogy LMBTQ-szervezetek érzékenyítés címszó alatt szexuális témájú előadásokat tartanak gyerekeknek. A homoszexuális propaganda ugyanis a tengerentúlon és a kontinens egyes részein látványosan teret nyert, negatív befolyást gyakorolva a gyerekek fejlődésére.

Intenzív támadást indított a Soros-hálózat Magyarország ellen

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye emlékeztet, hogy nemzetközi, brüsszeli és hazai balliberális szervezetek és az egész Soros-hálózat intenzív támadást indítottak Magyarország ellen az elmúlt hetekben, amiért ezt a kérdést napirendre vette. A magyar kormány álláspontja szerint azonban a kiskorú gyermekek szexuális nevelése kizárólag a szülők joga, abba a különféle LMBTQ-szervezeteknek és -aktivistáknak nincs joga beavatkozni.

Hozzátették: a kormány öt fontos kérdésben szeretné kikérni a magyar emberek véleményét. Ilyen kérdések a szülői hozzájárulás nélkül folytatott szexuális propaganda az óvodákban, iskolákban, és a nemi átalakító kezelések népszerűsítése és elérhetősége a gyermekek számára.

Kanadában és Amerikában egyes állami iskolákba és könyvtárakba drag queeneket hívnak meg, és néhányan szarvasdémonnak öltözve olvasnak fel kisgyerekeknek LMBTQ-elveket közvetítő mesekönyveket. Hogy a drag queenek szerint milyennek látják őket a gyerekek, kiderül a Ripost7 augusztus 10-én megjelent számából. Keresd az újságárusoknál!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Egy 10 éves gyermek 38 másodperc alatt győzte le a többszörös világbajnok sportolót

origo.hu

Újabb drámai részletek Károly király betegségéről

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

magyarnemzet.hu

„A City legyőzi az Arsenalt, de bajnok egyik csapat sem lesz”

ripost.hu

Áprilisi pénzeső! Erre a 3 csillagjegyre rámosolyog a szerencse

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

mindmegette.hu

Húsvéti sonkás-sajtos párnácskák, amiből egy tepsi biztosan nem lesz elég

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

ripost.hu

Imádnivaló: így simogatta terhes pocakját Iszak Eszter

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

"Édesanyámmal félve lapultunk": késsel járkált otthonában Magyar Péter, Varga Judit férje

INSIDER

Csak a legjobb áron vásárolj! Az Árfigyelővel még olcsóbban tudsz felkészülni az ünnepi hétvégére

INSIDER

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

INSIDER

Megszólalt egy szakértő Varga Judit bejegyzéséről: ez a bántalmazás tankönyvi példája

INSIDER

"Ha lenne kiben hinni, akkor még ma is élne" – kiderült, ezért halt meg a miskolci lépcsőn Zoltán

INSIDER

Pusztított a tűz Pilisen: percek alatt hatalmas terület állt lángokban

INSIDER

Démon akarta felfalni Tímea lányát: retteg az éjszakáktól a veszprémi család

INSIDER

Dráma Szombathelyen: nyílt utcán élesztették újra a nyugdíjast