1 éve

Nyilvánosságra került Orbán Viktor magánlevelezése: meglepő, mit írt a műsorvezetőnek

Orbán Viktor levelet írt Fásy Ádámnak.

Ki hitte volna: annyira aggódott Orbán Viktor az infarktusa után gyógyuló Fásy Ádámért, hogy még levelet is küldött neki. A Zeneexpressz atyja életmentő szívműtéten esett át, és bizony meglepődött, valamint nagyon jó érzéssel töltötte el, mikor meglátta, hogy az ország miniszterelnöke kívánt neki mihamarabbi felépülést.

„Megdöbbenéssel értesültem róla, hogy súlyos szívproblémái miatt a múlt héten életmentő műtétre volt szüksége. Azt hiszem, nem túlzás kijelenteni, hogy felesége féltő unszolása mellett a Gondviselés óvó kezei is közrejátszhattak abban, hogy még éppen időben kiderült a baj. Kérem, fogadja őszinte jókívánságaimat, és engedje meg, hogy e nehéz, embert próbáló napok után mielőbbi felépülést kívánjak Önnek!” – állt az Orbán Viktor által írt levélben.

„Többször találkoztunk már a miniszterelnök úrral, tisztelem őt. Úgy gondolom, csak az igazán nagy államférfiakra jellemző, hogy országépítő munkájuk mellett figyelemmel vannak az emberek bajaira, mindennapjaira is” – mondta a Blikknek Fásy Ádám, aki azt is hozzátette, a levél postai úton érkezett.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!