1 éve

„Rendbe fogsz jönni„ – üzenték a halálos kórral küzdő többgyermekes magyar anyukának

Adrit gyászolja élete szerelme, aki egyedül maradt kisfiukkal és újszülött gyermekükkel.

A bátor kismama, Adri mindössze 38 éves volt, amikor 6 hónapos várandósan elhunyt koronavírusban. A babát még időben kiemelték, mielőtt válságosra fordult volna az állapota, így ő megmenekült, már csak erősödnie kell. A család viszont teljesen összetört a gyásztól a barátokkal együtt.

„Rendbe fogsz jönni!„

- ez volt az utolsó üzenet, amit a barátai elküldtek neki még március 14-én. Erre már nem érkezett válasz, mert örökre lehunyta a szemét.

Fotó: Pixabay

„Már nem tudhattad mi történik körülötted, hogy apukád, akivel egy napon kerültetek kórházba, közben elvesztette a harcot ezzel a kegyetlen betegséggel szemben, és hogy mi lesz a kislányoddal, akit akkor még a szíved alatt hordtál. És hiába küzdöttél elszántan és küzdöttek érted az orvosok, április 4-én szíved örökre megszűnt dobogni”- fogalmazott közösségi oldalán a megtört barátnő.

„Adri! Ez nem volt benne egyik felkészülési tervben sem, ezért most állunk némán, bolyongunk, a szívünk darabokban. Számtalan katasztrófával, természetivel vagy magánéletivel találkoztál, tudtad, mit kell tenni, mentél előre állhatatosan, teljes odaadással, ugyanakkor mindig szerényen és mosolyogva. A szelíd mosolyod örök! De most is úgy kellett volna lennie, hogy a végén te győzzél! Hogy meggyógyulsz, és egy szép nyári délutánon karodban az újszülött kislányoddal, melletted 3 éves kisfiaddal és szerető férjeddel együtt örüljünk, hogy túl vagyunk ezen a rémálmon. A sokféle fájdalom és szomorúság közül, ami most minket letaglóz a legkegyetlenebb tudni azt, hogy már nem fogod tudni felnevelni a gyermekeidet, példát mutatva az értékes életről… és nekik nem lesz ott az anyukájuk.„

A férjre most nehéz feladat hárul, vérző szíve ellenére gondoskodnia kell kisfiáról és újszülött kislányáról is. Pont ezért, arra kérnek mindenkit, hogy segítsék őket, ahogy tudják.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!