1 éve

Tömeges üzletnyitás: ezt gondolja az ismert háziorvos, Mangó Gabriella

Dr. Mangó Gabriella a közösségi hálón több posztjában is kikelt már a vírustagadók ellen, amiért követőitől kapott hideget- meleget. A doktornő azonban kitart amellett, hogy ezek az emberek beletaposnak a gyászolók életébe és azok munkájába, akik a koronavírus ellen küzdenek.

Dr. Mangó Gabriella, hét gyermekes háziorvost sokan a Facebook-ról ismerik, a Ripost is készített már korábban vele interjút arról, hogyan próbál segíteni azoknak, akik otthon igyekeznek átvészelni a koronavírust.

A doktornő a közel múltban több olyan posztot is megosztott közösségi oldalán, ahol újra és újra próbálja felhívni a figyelmet arra, hogy az emberek igyekezzenek megbízható forrásokból információkat szerezni a járványról és az oltásokról, és ne üljenek fel a konteó-gyártóknak.

Fotó: Facebook

„Azt gondolom, hogy az összeesküvés- elméleteket gyártó vírus- és oltástagadók veszélyesek, hiszen ha nem lesz meg a megfelelő átoltottság, nem lesz vége a vírus elleni harcnak” – mondja a doktornő, majd azt is kiemeli: ezek az emberek egyszerűen nem becsülik a többi embert.

„Ezek az emberek azok gyászába taposnak bele, akiknek meghalt egy hozzátartozójuk a Covidban, azok munkájába taposnak bele, akik nap, mint nap a betegekért küzdenek a kórházakban, és otthon, és azok életébe taposnak bele, akik védekeznek, maszkot hordanak, távolságot tartanak. A vírustagadóknak üzenem: menjenek be egy intenzívosztályra, vagy beszélgessenek valakivel, aki éppen gyászolja az édesanyját, gyermekét, akit a koronavírus ölt meg.” – mondta lapunknak felháborodva Mangó Gabriella, aki a tömeges üzletnyitásról is kifejtette a véleményét:

„Mindannyian szeretnénk már szabadabban élni és visszakapni a korábbi életünket. De ez sajnos addig nem valósulhat meg, míg a legtöbb ember nem kapja meg a védőoltást. Szerintem most annak van itt az ideje, hogy az egyéni, önző érdekeket a társadalom érdekei mögé kellene sorolni.” – emelte ki a doktornő.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!