1 éve

Egykori énektanárnőjének tervei voltak a Kismenők elhunyt sztárjával

Meghatóan búcsúzik egykori tanítványától, a tragikusan elhunyt Attilától énektanára. Mint írja, éppen azt tervezte, hogy beszél vele, mert tervei voltak.

A Kismenők egykori aranyhangú sztárja mindössze 17 éves volt, amikor vasárnap hajnalban tragikus balesetet szenvedett a Károly körúton. Azt egy országnak bizonyította, mennyire szép hangja volt gyerekként, az igazi karrierje azonban csak most kezdődhetett volna, hiszen a hangja immár beérett. Kiderült, egykori énektanárnőjének is voltak vele tervei. Rácz Rita az interneten osztott meg Attiláról egy 2016-os felvételt, így búcsúzott egykori tanítványától.

Fotó: TV2

„Bár terveztem, hogy visszahívom meghallgatásra, mert a mutálásáig tanítottam csak a Nap utcában őt. Erre sajnos már nincs lehetőségem... vasárnap óta (...)” – írta a Nap utcai zeneiskola tanárnője. Attila józsefvárosi zenész családból származott.

Fotó: MTI

Lapunk úgy tudja, a család összeomlott a tragédia hírére. A baleset körülményeit rögzítő térfigyelő kamera felvételeit kedden tette közzé a rendőrség, a sokkoló videón az látszik, hogy a szép remények előtt álló fiatal a megengedett sebességnél jóval gyorsabban hajtott bele egy kanyarba, kisodródott és egy oszlopnak ütközött. Mellette egy 14 éves fiú ült, őt kórházba szállították.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!