2 éve

Döbbenet: így csábította el barátnője 13 éves unokahúgát a pedofil

Az Érdi Járási Ügyészség indítványozta egy férfi letartóztatását, aki korábbi barátnője kiskorú unokahúgát csábította el.

A harmincas éveiben járó férfi 2018 évben ismerkedett meg és alakított ki baráti viszonyt az akkor még csak tizenegy éves lánnyal, akinek unokanővérével volt akkoriban szerelmi kapcsolata.

Fotó: Pixabay

A megalapozott gyanú szerint 2020-ra a férfi ugyan már szakított a barátnőjével, de a kislánnyal tovább tartotta a kapcsolatot üzenetekben. A beszélgetéseik során folyamatosan dicsérte az ekkor még mindig csak tizenhárom éves kislányt, aki annak hatására beleszeretett. Ezen kívül a férfi szexuális tartalmú üzeneteket és képeket is küldött neki.

2020 nyarára komolyabbá vált a viszonyuk. 2020. júliusa és szeptembere között több alkalommal is szexuális kapcsolatot létesített a férfi a lánnyal. Viszonyuknak az vetett véget, hogy a lány ezt elmondta a családjának.

Az Érdi Rendőrkapitányság szexuális visszaélés bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként a férfit, akinek letartóztatását a bűnismétlés, illetve a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt indítványozták – írja az ugyeszseg.hu.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!