3 éve

A tévéből tudta meg az apa, milyen brutálisan gyilkolták meg a lányát

Játszani hívta a nyolcéves kislányt, majd brutálisan megölte a fiatal fiú - az egész ország hallott a sólyi H. Adrienn tragédiájáról, akit a házuktól alig pár kilométerre találtak meg holtan. A tragédia részleteirõl az apa semmit sem tudott, a tévébõl értesült arról, lányát hogyan ölték meg.

Szerző Ripost

Elviselhetetlen fájdalom gyötri a Veszprémhez közeli Sólyon élő Horváth Győzőt kislánya, a nyolcéves Adrienn elvesztése miatt. Szombaton lesz pont egy éve, hogy a szőke kislányt a bátyja barátja, az akkor 16 éves F. Ferenc focizni hívta, a patakpartra csalta, majd brutálisan meggyilkolta. Az apa a %Ripost%-nak elmesélte: alig várja a tárgyalást, hogy fény derüljön a részletekre, és végre lezáródhasson ez a rettenetes korszak. Ugyanakkor a tévéből értesült arról, hogy Ferenc mit tett a lányával. Egy tévéműsorban Győző ügyvédje elmesélte, mit és hogyan tettek a kislánnyal.

Bekapcsoltam a tévét, szokásomhoz híven, meg akartam nézni a Tényeket a TV2-n…

- kezdte lapunknak Győző.

" De jött a meglepetés! Az egyik hír Adriról szólt. Az ügyvéd olyan részleteket mondott a gyilkosságról, amikről nekem fogalmam sem volt. Azt mondta, a lányomat Ferike meg is szurkálta… Majdnem elájultam, annyira felkavart, hogy remegtem. Aztán azt mondta az ügyvéd, hogy a gyilkos, Ferike azt hazudta, hogy a fiam pénzt adott neki, hogy ölje meg Adrit…"

A %Ripost% megkereste az apa ügyvédjét. Dr. Fridmann Róbert elmondta: a gyanúsított mindig új történetet gyárt a tragédiáról.

"Először magára vállalt mindent. Aztán azt mondta, hogy kővel, palackkal ütötte a lányt. Aztán azt mondta, hogy az ügyfelem fiának is köze van a gyilkossághoz, de mikor figyelmeztették a hamis tanúzásra, visszavonta. Szexuális erőszak viszont a szakértő szerint nem történt. Az édesapa azért lepődhetett meg, mert ő tanú volt, neki nem küldték meg az iratokat, csak nekem. Mi még nem egyeztettünk, de azóta már megbeszéltük a dolgot" – zárta.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!