tóth gabi
Megváltoztatták a Nutella összetevõit Magyarországon! Ijedelemre semmi ok, az édesszájúak továbbra is örülhetnek.
Februárban robbant az élelmiszer-botrány, amikor kiderült, hogy a hazánkban kapható termékek rosszabb minőségűek, mint nyugaton. Ugyanez volt a helyzet a Nutellával is, ám a Ferrero száműzte a Magyarországon kapható mogyorókrémjéből tejsavóport, s helyette a magasabb minőséget képviselő sovány tejpor mennyiségét növelte. Ráadásul a cukormennyiséget is fél százalékkal csökkentette. Mostantól tehát ugyanolyan minőségű Nutellát kaphatunk a hazai üzletekben, mint a németeknél, vagy az olaszoknál.
A németek Nutellája viszont vesztett minőségéből. Arról, hogy pontosan miben változott a Nutella receptje, milyen lett a németek mogyorókrémje, és mi az, amiben még mindig fájóan nagy a különbség, kiderül a keddi %Ripost%-napilapból! Keresd az újságárusoknál!