HŰHA

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.10.20.

Sváby András közelről látta világ legőrültebb otthonait

Az ismert tévés nemrég Kínában járt és ha már így esett, kimaxolta a kommunista kalandot. Sváby András a TikTokon mutatta meg utazása legizgalmasabb felfedezéseit.

Sváby András csatornája sok érdekes meglepetést tartogat különösen, ha nyitottak vagyunk mondjuk Kína zárt és egyben meglepően nyitott világára. A tévés nem mostanában tért haza a világ legsűrűbben lakott országából, de a napokban több érdekes élményét is megosztotta követőivel. A Ripost ezek közül szemezgetett.

Sváby András
Sváby András egy elzárt világba kalauzolja követőit (Fotó: Facebook)

Házak a házak tetején...

Sváby András járt például Csunkingben, ahol a helyhiányt azzal hidalták át, hogy új épületeket és tereket húztak a toronyházak tetejére. 

@svabya Csunking azaz Chongquing . Egy színes utcán sétálunk végig, majd egy magas épület tetejéről lenézünk az utcára. #CapCut #foryoupage #nekedbe #ÚtközbenElmeséled #chongquing #sváby #CsavargásokSvábyval #magyartiktok ♬ eredeti hang - Sváby András

Sváby András 3 milliós „kisvárosban” járt 

A műsorvezető innen egy kínai "kisvárosba" vette az irányt. Kicsi, hiszen Yangshuo városát mindössze 3 millióan lakják.

@svabya Egy hétkoznapi este egy dél-kínai kisvárosban Yangshuoban, a cukorsüveg hegyek árnyékában. Ez egy szerdai nap! Hétvégen , de főleg az ünnepnapokon hömpölyög itt a tízszer ekkora tömeg. #Yangshuo #China #CapCut #foryoupage #nekedbe #ÚtközbenElmeséled #CsavargásokSvábyval #sváby #magyartiktok #foryouba #chinatiktok #chinastyle ♬ eredeti hang - Sváby András

Vonat a házon át...

Kevés olyan sínpár fut a világon, mint amelyik Csunkingben keresztül szalad egy emeletes lakóház kellős közepén. Nos, Sváby András a saját szemével is láthatta, mire is képes az ember, ha nincs más választása. Mégis milyen lehet, ha a hálószobafalad túloldalán két percenként elrobog a vonat? 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek