Létrehozva: 2024.10.25. 07:00

Ezt látnod kell: ő volt Kőgazdag Csabi esküvőjén az énekes

Caramel volt a meglepetésvendég Kőgazdag Csabi esküvőjén! A Kőgazdag Fiatalok első évadának szerelmespárja végre megtartotta az álomesküvőt.

A Kőgazdag Fiatalok szereplői napról-napra kiverik a biztosítékot a nézőknél a rongyrázásukkal. Az egyik legmegosztóbb karakter Herceg Csabi és menyasszonya, Leti volt: bár a második évadból kimaradtak, sokan emlékszenek még a nagyszájú srác polgárpukkasztó megnyilvánulásaira.

kőgazdag fiatalok
A Kőgazdag Fiatalok szerelmespárja, Herceg Csabi és Leti most már férj és feleségként tekinthet egymásra (Fotó: TV2)

Caramel énekelt a Kőgazdag Fiatalok gerlepárjának lagziján

Az első évadban meghiúsult a fiatalok mesés lagzija, ugyanis Csabi az arra szánt pénzből inkább egy sokadik luxusautót vett magának. A jelek szerint azóta újra összespórolták az összeget, ugyanis az elmúlt napokban sorra jelennek meg a luxusesküvőről újabb és újabb fotók. Legutóbb még videókat is megosztott Csabi a rajongótáborával, az egyik „meglepetésvendég” pedig az egyik leghíresebb magyar énekes volt!

Kiderült, a nagyszabású lagzin a zenét nem más biztosította, mint Molnár Ferenc Caramel! Az egykori Megasztár-győztes, Máté Péter-díjas énekes a képek tanúsága szerint közeli barátságban áll Csabival. A Kőgazdag Fiatal lapozható posztban osztott meg képeket élete legfontosabb napjáról, ezek között böngészve tűnik fel Caramel, aki kellemesen cseveg az újdonsült férjjel.

A húszas évek elején járó ifjú pár lagzija a jelek szerint igencsak zsebbe nyúlós volt, Leti hercegnőként pompázott, a menü modern volt, a helyszín parkolójában pedig a luxusautók összértéke több száz millió forintra is rúghatott.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek