Létrehozva: 2024.10.21.

Hatalmas a boldogság: friss fotók a TV2 sztárpárjának esküvőjéről

Micsoda boldogság! Összeházasodott a Kőgazdag Fiatalok sztárpárja, Csabi és Leti.

A Kőgazdag Fiatalok 2. évadából ugyan kimaradtak, de örömből bőven jutott Herceg Csabinak és Herceg Letinek. A sztárpár a napokban összeházasodott, már meg is mutatták az első fotót a fényűző lagziról.

kőgazdag fiatalok
Talán ezért nem szerepel a Kőgazdag Fiatalok 2. évadában Herceg Csabi és Leti? Esküvőt szerveztek a fiatalok (Fotó: TV2)

Összeházasodott a Kőgazdag Fiatalok szerelmespárja

Kőgazdag Csabi alaposan felborzolta a kedélyeket a polgárpukkasztó reality első évadában, épp ezért sokakat meglepett, hogy a múlt héten elstartolt második évadból hiányzik ő, és menyasszonya, Leti is. Azt nem lehet mondani, hogy unatkoztak volna a forgatás nélkül, sőt! Most már megbizonyosodtak róla a rajongók: esküvőszervezéssel volt elfoglalva a dúsgazdag szerelmespár.

A lagzira már a Kőgazdag Fiatalok első évadában sor került volna, azonban Csabi az arra félretett pénzt – félmillió eurót – egy vadiúj Lamborghinire költötte. A közösségi oldala tanúsága szerint az elmúlt időben Csabinak a szerelemben és a sportfogadásban is szerencséje volt, így hamar összejött újra a büdzsé.

A titkos esküvőről a Ripost is beszámolt, ugyanis az internetre már órákkal korábban kikerült egy videó a nagy napról, ahol a rosszmájú kommentelők arról írtak, hogy kamu a luxuséletvitel, és valószínűleg az esküvőt is a lehető legkisebb költségvetésből hozták hozzá. Mások szerint pedig úton lehet a „kisherceg” vagy „kishercegnő”, tehát Leti babát várhat, ezért kellett kapkodni a házasságkötéssel.

A friss házasok egyelőre csak néhány jól elkapott pillanatról osztottak meg képet, de később talán több betekintést engednek, és a rajongók vagy éppen utálkozók orra alá dörgölik, mennyire itatta át a luxus a nagy napjukat. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek