Bild: Ukrajna heteken belül atombombát építhet

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.10.18. 12:00

Kiszel Tünde végre naptáras kulisszatitkokat mutatott – Videó

A sztáranyuka az utóbbi években naptárai miatt kerül rendszeresen a címlapokra. Kiszel Tünde már most készül a jövő évi szenzációra.

Kiszel Tünde újságírói pályafutása a kilencvenes években kezdődött, és napjainkban is állandó szereplője a nagy televíziós csatornák show-műsorainak, aktív résztvevője a közösségi médiának. Több mint húsz éve minden esztendőben megjelenteti kalendáriumát, amelynek aktuális havi fotóját adott hónap elején rendre közzé is teszi. A 2024-es év tematikája egyébként a mesebeli hercegnők, amelyhez a Disney adott inspirációt.

Kiszel Tünde
Kiszel Tünde naptár megjelenései ikonikusak (Fotó: Bors)

Kiszel Tünde Mimi kutyusával vitte nyomdába a naptárát

Tünde naptárai minden évben kimondottan extrém tematikájúak, bár a fehérneműs képeket már előkelőbb ruhakölteményekre cserélte, azért a díva még mindig nem szokott zavarba jönni, ha bevállalósnak kell lennie. Közösségi oldalain gyakran oszt meg magánéleti tartalmakat is, amelyek tele vannak vízparti, bikinis képekkel, követői pedig odáig vannak értük. Legfrissebb bejegyzésére vélhetően sokan vártak, a sztáranyuka ugyanis Mimi kutyusával látogatott el a nyomdába, ahol most kezdik nyomtatni a jövő évi kalendáriumokat.

Ti várjátok már a 2025-ös exkluzív falinaptáramat?

– tette fel a kérdést, amelyre záporoznak a kommentek.

„Igen, mint mindig. Esztétikus és színvonalas lesz. Sok sikert hozzá, szívből kívánom” – írta egy hozzászóló.

„Igen, nagyon várom már! Kicsit aggódtam is, hogy nem lesz, de most már teljesen megnyugodtam!”  tette hozzá egy másik követő. Volt olyan, aki a korábbiakból is szívesen beszerezne egy-egy példányt, de akadt, aki egyenesen országos ikonnak nevezte Tündét a TikTok-oldalán:

„Kedves Tünde! Érdeklődni szeretnék, hogy a korábbi években készült lovas naptárból szerezhető még be egy példány?”

„Annyira várom már, imádom. Téged is imádunk. Magyarország ikonja!”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek