HŰHA

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.10.23. 06:00

Drámai állapot: Súlyos sérülést szenvedett és küzd a TV2 felelőtlen sztárja

Cynthia egy Instagram-történetben árulta el, mi történt vele idén nyáron a felelőtlensége miatt. A Kísértés sztárja a mai napig szenved a következményektől.

Sosem hallott titokról rántotta le a leplet A Kísértés Cynthiája, aki korábban még soha nem osztotta meg a követőivel, mi történt vele néhány nappal ezelőtt. A TV2 sztárjának nyara sajnos nem feltétlenül az önfeledt pillanatokról és a szórakozásról szóltak, A Kísértés szereplője, Cynthia hőgutát kapott, aminek a következményeit a mai napig viseli.

A Kísértés
A Kísértés Cynthiája a mai napig szenved a hőguta következményeitől Fotó: Szabolcs László / hot magazin

Cynthia egy 24 órán át elérhető Instagram-történetben vallott arról, pontosan mi történt vele. Kiderült, kissé felelőtlen volt!

„Nyilván nem hittem abban, hogy én is leéghetek a nyáron, vagy lehet a felelőtlenségemből komolyabb bajom, viszont annyira vagány voltam, hogy sikerült hőgutát kapnom. A hőguta tünetei nyilván már elmúltak, de annyira megégett a fejbőröm, hogy ennek a következményeivel azóta is küzdök”

– árulta el a közösségi oldalon A Kísértés sztárja, aki épp a fodrásztól jelentkezett be, aki megvizsgálta a fejét, hogy végre megoldást találjanak a szó szerint égető problémára.

A Kísértés
A Kísértés sztárja a nyáron kapott hőgutát Fotó: Instagram

És hogy mégis mik a hőguta tünetei? Nos, a forró bőr, felgyorsult pulzus, fejfájás, szédülés, hányinger, szapora szívműködés, nehézlégzés, esetleg izomgörcs. Fontos, hogy a hőguta nem egyenlő a hőkimerüléssel, amely a többnapos intenzív hőhatás és a csekély folyadékbevitel enyhébb lefolyású eredménye. A szervezet túlmelegedése eszméletvesztéshez, súlyosabb esetben halálhoz is vezethet. Szerencsére Cynthia állapota nem volt ennyire súlyos, de a leégett fejbőre még sokáig megnehezítheti az életét.

A Kísértés Cynthiája kitálalt Gergőről

A legfurcsábban alakuló kapcsolat a TV2-n látható A Kísértés című reality-ben kétségkívül a párjával érkező Gergő és a csábító Cynthia között alakult. A férfi már a műsor elején azzal rohanta le a nőt, hogy megszólalásig hasonlít élete legnagyobb szerelmére, akit ő csak pici lányként emlegetett, és aki 5 évvel ezelőtt elhunyt egy autóbalesetben. Cynthiában fél évvel a forgatás után is élénken élnek a Gergővel közös emlékek, a kezdeti boldog pillanatoktól kezdve azokig a pillanatokig, amikor a férfi szerinte mélyen megalázta, érzelmileg manipulálta és terrorizálta őt. Talán ezért döntött úgy néhány hete a csábító, hogy fotókon mutatja meg a villa azon pontjait, ahol Gergő megalázta őt, valamint azt is kijelentette, hogy soha többé nem akarja látni a fiút.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek