HŰHA

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.10.03. 19:00

Leleplező fotók: így nézett ki a plasztikai műtét előtt a TV2 sztárja

A 22 éves nő rendre megkapja a szétműtött jelzőt, ezért most tiszta vizet öntött a pohárba. A Kísértés csábítója megmutatta, hogy nézett ki évekkel ezelőtt.

A legfurcsábban, trendi szóval élve legtoxikusabban alakuló kapcsolat a TV2-n látható A Kísértés című reality-ben kétségkívül a párjával érkező Gergő és a csábító Cynthia között alakult. A férfi már a műsor elején azzal rohanta le Cynthiát, hogy a megszólalásig hasonlít élete legnagyobb szerelmére, akit ő csak pici lányként emlegetett, és aki 5 évvel ezelőtt elhunyt egy autóbalesetben. 

A Kísértés
A Kísértés csábítója sokak szerint több műtéten is átesett (Fotó: TV2)

Bár már mindkettő reality-szereplő elhagyta a meseszép, ámde a lány számára mindenképp keserédes emlékeket rejtő thaiföldi szigetet, Cynthia továbbra is rendkívül aktív a közösségi oldalakon, az Instagramon is igyekszik meglovagolni A Kísértésnek köszönhető népszerűséget. 

A Kísértés sztárja őszintén vallott a plasztikáról

A fiatal lány persze kap hideget-meleget, több kommentelő is nekitámadt már azzal, hogy 22 éves kora ellenére szét van műtve és egy csepp természetesség sincs benne.

Cynthia ezért úgy döntött, egy Instagram kérdezz-felelekben önt tiszta vizet a pohárba azzal kapcsolatban, hogy egészen pontosan milyen szépészeti beavatkozásokon esett át.

„Egy orrműtétem volt. Mindenhol olvasom a szétműtött jelzőt, csatolok egy pár képet még mielőtt semmi nem volt rajtam megcsináltatva. Aztán volt egy 1 ml szájfeltöltés, amit évente 0,5-tel frissítek, meg 0,5-öt töltöttünk az állcsúcsomba kétszer” – írta őszintén Cynthia egy 24 órán elérhető Instagram-történetben.

A Ksísértés
Így nézett ki A Kísértés Cynthiája a szépészeti beavatkozások előtt. Egy orrplasztika, amin átesett, plusz némi száj- és állcsúcsfeltöltés (Fotó: Instagram)

Cynthia úgy érzi, Gergő mélyen megalázta

Cytnhiában fél évvel a forgatás után is élénken élnek a Gergővel közös emlékek, a kezdeti boldog pillanatoktól kezdve azokig az eseményekig, amikor a férfi szerinte mélyen megalázta, érzelmileg manipulálta és terrorizálta őt. Talán ezért döntött úgy néhány hete a csábító, hogy fotókon mutatja meg a villa azon pontjait, ahol Gergő megalázta őt. Így A Kísértés sztárja egy komplett galériát töltött fel az Instagramra a villa azon helyszíneiről, ahol Gergő mélyen megbántotta őt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek