HŰHA

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.09.19. 13:30

Egy ország szeme láttára alázták meg a tévéműsorban a TV2 sztárját

Bár Gergő már távozott a reality thaiföldi villájából, Cynthiában mély nyomot hagyott. A Kísértés csábítója elárulta, miket élt át a villában!

A legfurcsábban alakuló kapcsolat a TV2-n látható A Kísértés című reality-ben kétségkívül a párjával érkező Gergő és a csábító Cynthia között alakult. A férfi már a műsor elején azzal rohanta le Cynthiát, hogy a megszólalásig hasonlít élete legnagyobb szerelmére, akit ő csak pici lányként emlegetett, és aki 5 évvel ezelőtt elhunyt egy autóbalesetben. 

A Kísértés
A Kísértés: Cynthia és Gergő kapcsolata roppant hullámzóan alakult a reality során (Fotó: TV2)

„Volt az életemben egy olyan pici lány, aki… És ez óriási vicc az élettől, mikor bejöttél az első ceremónián, már akkor sokkolt. Szinte ugyanúgy nézel ki, mint ő. Nekem ő a menyasszonyom volt, aki meghalt autóbalesetben”

– mondta ekkor Gergő, aki később meg is csalta a barátnőjét a csábítóval. Utóbbi az erről készült felvételeket látva azonnal kijelentette: kapcsolatuknak ezzel vége van.

A Kísértés múlt szerdai adásában Linda végül kidobta Gergőt, így a thaiföldi kaland mindkettejük számára véget ért. Gergő ekkor feltette a nagy kérdést Cynthiának arról, hogy elhagyja-e vele a szigetet, ám csókok és örömkönnyek helyett visszautasítást kapott.

„Ha a Gergő nem erre a válaszra számított tőlem, akkor szerintem nagyon komoly bajai vannak. Ez egy ilyen toxikus kapcsolat volt itt bent. Tehát én nagyon hálás vagyok, hogy a Geri most elment. Remélem, hogy soha többé nem találkozunk. Úgy gondolom, ha a Linda visszanézi ezt az egészet, szerintem nagyon hálás lesz majd, hogy nem húzták tovább

– mondta később a miniinterjújában.

A Kísértés csábítója kitálalt Gergőről

Cytnhiában fél évvel a forgatás után is élénken élnek a Gergővel közös emlékek, a kezdeti boldog pillanatoktól kezdve azokig a pillanatokig, amikor a férfi szerinte mélyen megalázta, érzelmileg manipulálta és terrorizálta őt. Talán ezért döntött úgy a csábító, hogy fotókon mutatja meg a villa azon pontjait, ahol Gergő megalázta őt.

„Megakptuk a képeket a villáról, szóval mutatom a helyeket, ahol Gergő szétterrorizált. Itt például mondta, hogy mindent eldobott értem, és ezt nem értékelem (két napja ismertem)”

– kezdte Cynthia a rendhagyó „bemutatót”.

A Kísértés
A Kísértés: Cynthia megmutatta, a villa mely pontjain érte őt bántás Gergőtől (Fotó: Instagram)

„Itt, amikor azt mondta, hogy nem érdemlem meg, hogy úgy nézzek ki, ahogy, mert egy mocsok vagyok” – folytatta a csábító.

A Kísértés
A Kísértés: Cynthia szerint Gergő többször is terrorizálta őt (Fotó: Instagram)

 

„Azt már nem vágták műsorba, de ezen a széken is kaptam rendesen, mert nem álltam ki mellette egy balhénál (ahol ott sem voltam)” – zárta a lány a fájdalmas visszaemlékezést.

A Kísértés
A Kísértés: Cynthia kitálalt Gergőről Fotó:  Instagram

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek