Létrehozva: 2024.09.22. 09:30

Kínos! Így gúnyolják a háta mögött Meghant az alkalmazottjai

A brit királyi család egyértelműen kifejezte ellenérzéseit, mikor az elvált amerikai színésznő bekerült a képbe. Meghan Markle az alkalmazottjai kegyeit sem nyerte el a jelek szerint, durva gúnynevet ragasztottak rá a háta mögött.

Meghan Markle igencsak megosztotta a brit királyi családot és a rajongókat. Bár sokan kedvelik, az utálkozók tábora is népes. Nem lehet véletlen, hogy az uralkodó família ennyire elzárkózott a szívélyes befogadásától, s most kiderült, saját alkalmazottjai sem rajonganak Harry herceg feleségéért.

Meghan Markle Kolumbiában
Meghan Markle kedvezőtlen gúnynevet kapott az alkalmazottaitól (Fotó: AFP)

„Mint egy magassarkúba bújt diktátor"

A Hollywood Reporter számolt be először arról, mi folyik a Harry és Meghan alapította jótékonysági alapítvány, az Archwell falai között… Beszámolójuk szerint sorra mondanak fel az alkalmazottak, a sussexi hercegnét pedig „Problémás Hercegnéként” hívják a háta mögött és sokan a nehéz természetére panaszkodtak. Több dolgozó is azt állította, Meghan valósággal rettegésben tartotta őket és lekicsinylően viselkedett valamennyiükkel.

Úgy masírozott fel, s alá mint egy magassarkúba bújt diktátor, parancsokat vakkantott. A szemem láttára ríkatott meg felnőtt férfiakat” – panaszkodott egy alkalmazott.

Van, aki védi Meghant

Később akadt olyan dolgozó is, aki védelmébe vette a brit királyi családból kitaszított családanyát:
A herceg és a hercegné Montecitóból irányítja a céget, aminek a telephelye Hollywood. Sokan hiszik, hogy egy irodában dolgozunk vele, de ez nem így van, így ezek a vádak nem lehetnek igazak" – állította egyikük.

Az a vád pedig, hogy képes volt hajnali 5 órakor dühös e-mailekkel bombázni a kollégákat... Ki ne küldene el egy fontos e-mailt, ha éppen nem tud aludni? Én egyébként ebben az időpontban sosem kaptam tőle üzenetet, s a leveleihez mindig hozzátette, hogy elegendő munkaidőben reagálnunk rá...”tette hozzá a neve elhallgatását kérő kolléga.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek