Íme Orbán Viktor legfontosabb bejelentései az Árvízinfón: ezeken a helyeken a legnehezebb most

INSIDER
Létrehozva: 2024.09.14.

Kétmillió forintos kötényke fedi Vajna Timi testét - Fotó

Méregdrága ruhácskát öltött magára az Amerikában élő üzletasszony. Vajna Timi testét alig fedi ez a méregdrága ruhadarab.

Szerző Prac Lee

Vajna Timi Amerikában találta meg a boldogságot, rendszeresen oszt meg képeket a közösségi oldalán luxusotthonáról, méregdrága macskáiról, és persze csilliárdokba kerülő ruhatárából. Most olyan ruhadarabban mutatkozott, ami alig fedi testét, mégis igencsak mélyen a pénztárcájába nyúlt érte.

vajna timi
Vajna Timi luxuséletet él, van azonban, ami pénzzel nem megvásárolható (Fotó: Markovics Gábor)

Kétmilliós ruhában szexizik Vajna Timi

Timi az olasz luxusmárka, a Prada egy új darabját öltötte magára, ami alig fedi hibátlan alakját. Egy csipkés, kötényre hajazó rózsaszín ruhácskáról van szó, ami a divatmárka hivatalos webshopja tájékoztatása szerint 4500 euróba kerül, ami átszámítva közel 1,8 millió forintnak felel meg.

Míg a legtöbb követője szexinek titulálta a szettet, és persze Timit, volt, aki inkább gúnyolódott a luxusruha kinézetén.

Kár, hogy a mamám régi tévéje tetejéről leloptad a terítőt!” – csipkelődött az egyik, míg egy másik hozzátette:

Ami a terítő alatt van, az még szebb! Izgalmasabb és izgatóbb!” – reagált egy újabb.

Azonban hiába a drága holmik, Vajna Timi boldogsága nem teljes. Hosszú évek óta küzd az anyaságért. A kellemetlen kezelésekről, vetéléséről, beavatkozásokról időnként beszámol a közösségi oldalán, hogy bátorítsa a sorstársait. A 41 éves üzletasszony a napokban egy Beverly Hills-i Klinika kórházi ágyából posztolt, miközben a karjába volt kötve az infúzió – szúrta ki a Ripost. A bejegyzéshez egy rövid szöveget is mellékelt:
Itt tartunk újra... mindig van valami – fogalmazott megtörten Timi, aki még nem adta fel álmát, hogy édesanyává váljon. Korábban közösségi oldalán arról írt:
Egyszer talán megadatik, hogy ne csak három hónapig legyek édesanya. Kicsimama (nagyi) fentről segíteni fog... érzem– írta Vajna Tímea korábban Instagram-sztorijában, talán ez is az oka annak, hogy Timi ennyire bízik a mostani beavatkozás sikerében. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek