Létrehozva: 2024.09.18.

Közel 200 milliós luxus Lamborghinivel pózol Gáspár Laci

Az énekes imádja a magaséletet, órákban, otthonában és az autókban sem veti meg a luxust, sőt! Gáspár Laci nemrég rajongóitól kérdezte meg, melyik színű csodaautót válassza.

Gáspár Laci mindig is nagy rajongója volt azoknak a mérnöki pontossággal megépített négykerekű csodáknak, amiknek nemcsak a teljesítménye, hanem az ára is épp ésszel szinte felfoghatatlan. Korábban egy 90 milliós Lamborghinivel járt, de itt nem áll meg a népszerű énekes, hiszen a határ a csillagos ég!

Gáspár Laci
Gáspár Laci az egyik legkeresettebb énekes ma Magyarországon Fotó: Mészáros János

Közel 200 milliós autókkal pózolt feleségével Gáspár Laci

Míg az ország apraja-nagyja feszült figyelemmel kíséri végig a Duna vízszintjének az emelkedését, homokzsákokat pakolnak a károk mérséklésére, amit ez a történelmi áradás okozhat, addig az énekes sem tétlenkedik, hiszen neki is csurrant-cseppent valami, persze az nem a folyó vize. Új csodáját úgy érezte, mindenképpen meg kell osztania követőivel egy kép formájában, amin Laci nem is egy, hanem rögtön két új Lamborghini Revuelto mellett pózol feleségével, amiknek még a színe is feltűnő: az egyik kék, a másik pedig narancssárga. Darabja ezeknek a nagy lóerős egzotikumoknak több mint 180 millió forintba kerül. Bár sosem csinált belőle titkot a Megasztár egykori felfedezettje, hogy imádja ezeket a felső kategóriás luxusautókat, de ez már egy egészen más szint.

A fotót ide kattintva tudod megtekinteni!

Gaspar Laci HB_06475_HB
Az énekes nem veti meg a magas életszínvonalat Fotó: Hatlaczki Balazs

6 milliós Rolexet villantott

Laci szereti a magas életet, a fellépéseire korábban még 90 milliós Lamborghinivel járt, drága italokat szürcsöl és a luxusórák is ellenállhatatlan vágyat ébresztenek benne. Ennek fényében meg sem lepődtünk, amikor egy újabb szerzeménnyel lett gazdagabb: egy 9 milliós Rolex Sea-Dweller golddal. Ezeket a luxusórákat egy egész életre tervezik, vagy inkább több generációra, és minél idősebbek, annál többet érnek. A márka nem csak státusszimbólum, de tökéletes befektetés is, illetve örökségnek sem utolsó. Nem véletlen, hogy ilyen sokba kerülnek...

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek