HŰHA

Szerző B.

Létrehozva: 2024.06.13.

90 milliós autócsodával jelent meg a rakparton Gáspár Laci, ezt Hajdú Péter sem hagyta szó nélkül

Bevásároltál? - kérdezte Hajdú Péter az énekest. Gáspár Laci ugyanis luxusautók gyűrűjében jelent meg a rakparton, közte azzal a 90 millióssal, amit nemrég vett.

45 éves lett Gáspár Laci, akit anno még a TV2-es tehetségkutatóból, a most újrainduló Megasztárból ismert meg a nagyközönség. Az énekes megadta a módját a születésnapjának, mielőtt barátaival megünnepelték a nagy eseményt, napközben több tízmilliós autócsodák között jelent meg a rakparton Budapesten. Kiderült, szülinapi Lamborghini találkozót szerveztek neki, amiért nagyon hálás volt. Mint ismert, Laci rajong a felső kategóriás olasz sportautókért. Állítólag nemrég tett szert arra az új csúcsverdára, amely feltűnik azon a videón is, ami most a rakparton készült róla. A legújabb modell ára 90 millió forint…

DHE_4778
Gáspár Laci luxusautók gyűrűjében jelent meg a rakparton, közte azzal a 90 millióssal, amit nemrég vett Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A friss videó alatt rengetegen felköszöntötték Gáspár Lacit a születésnapja alkalmából.

Isten éltessen, Laci

- írta elsők közt a ValMar énekese, Valkusz Milán. A luxusautókat pedig az énekes barátja, Hajdú Péter sem hagyta szó nélkül.

Tesó, bevásároltál?

- kérdezte meg viccesen a műsorvezető.

A 90 millió autócsoda megvásárlásánál egyébként lehet, hogy a Kőgazdag fiatalokból ismert influenszer, PSG Ogli segített Lacinak, mert a TV2 fiatal sztárjával korábban hajnalig ünnepelték a sikeres vételt a közösségi oldalakon megosztott képek tanúsága szerint. Tették mindezt pár pohár tequilával a főváros egyik legnépszerűbb szórakozóhelyén. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek