HŰHA

Szerző B.

Létrehozva: 2024.08.20.

Kétségbe vannak esve a rajongók, eltűnt a magyar zenész

Hiába keresik a dalait.

Eltűnt a legnépszerűbb videómegosztóról Young G Béci. A rajongók hiába keresik a dalait, a klipjeit a YouTube-on. Az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy véletlenül rákattintott egy linkre és elvették a fiókjához tartozó belépési kódokat, így pedig elesett attól a platformtól, ami az egész zenei karrierjét ölelte fel.

Young G-009-VI
Eltűnt a legnépszerűbb videómegosztóról Young G Béci Fotó: Mediaworks

Telnek a napok… én meg halok "elfele"

 – jelentkezett a közösségi oldalán a zenész, miután a rajongók nap mint nap azzal írnak rá, hogy nem találják a zenéit az interneten. Béciben a kiadó tartja a reményt, hogy nem fog elveszni egy pillanat alatt 17 év munkája.

Teljesen rottyon vagyok egy hete! Tudom, hogy az ital se megoldás, de rendesen berúgni a gyerekektől, azt se tudok! Azért csak 17 év munkája! A havi passzív jövedelmet kb. le se szarom! De nap mint nap a rajongók írnak, hogy nem találják a klipeket dalokat

 – fogalmazott Young G, akinek együttműködések tömkelegét kellett visszamondani a bizonytalan helyzetben.

De inkább a lelkem fáj! Akarok tovább lépni, de valahogy folyamat rajta van az agyam

 – tette hozzá a rapper, aki reméli, mihamarabb választ kap a Google-től. Csak remélni tudja, hogy nem azt, csináljon egy új oldalt, mert ezt elmondása szerint már vagy százszor írták neki.

Tudják, milyen készülékekről jelentkeztem be, kaptam tőlük díjat még a 100.000 feliratkozónál, amit személyesen nekem postáztak ki, de ígyis nekem kell bizonygatni, hogy én az én vagyok!

 – fakadt ki. Majd megígérte, hamarosan jelentkezik a fejleményekkel, addig is próbál túlélni. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek