FÜLES

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.08.15.
Módosítva: 2024.08.15.

„Én vagyok a hibás” – aljas módon lopták meg Young G Bécit

A rapper az Instagram-oldalán árulta el, hogy egy aljas átverés áldozata lett, így pedig elbukta a teljes YouTube-csatornáját. Young G Béci most csak abban reménykedik, hogy a csalók nem kérnek el milliókat azért, hogy visszakapja az oldalát.

Young G Béci most bizony fogja a fejét, hiszen óriási veszteség érte egyetlen, apró hibája miatt. A rapper az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy véletlenül rákattintott egy olyan linkre, ami által elvették YouTube-fiókjához tartozó belépési kódokat, így pedig elesett attól a platformtól, ami az egész zenei karrierjét ölelte fel. Bár Béci azért még reménykedik, hogy visszakapja az oldalt, azért abba is belegondolt, hogy lehet, ehhez mélyen a zsebébe kell nyúlnia. 

young g béci
Young G Béci elvesztette a YouTube oldalát (Fotó: TV2)

Young G Béci: Én vagyok a hibás

A rapper belefutott már a neten pár csalásba, de eddig mindig megúszta nagyobb veszteség nélkül. Sőt, nagyon körültekintően járt el a témában, kikérte mások véleményét, hogy mire lehet kattintani, és mi az, amire nem kéne... Ám ezúttal erre ráfázott, és a YouTube csatornája bánta. 

Tudom, tudom én vagyok a hibás már megint, mert rámentem egy kib***ott linkre, ami által elvették a YouTube belépési kódjaimat. Úgyhogy 189 ezer feliratkozó, és több száz millió nézettség... 

„Még most nézzétek meg a videóklipeket, mert lehet soha az életben nem látjátok, ha letörölnek mindent. Remélem küldenek egy nagy pénzt, amit ki kell fizetnem, hogy visszakapjam a k***a saját csatornámat.  Bízzunk benne, hogy nem így lesz, de egy jó tanács: ne lépkedjetek rá random linkekre! Még velem is megtörtént most ez, mikor mostanában 150 embert megkérdezek, hogy erre rákattinthatok-e, ez biztos együttműködés-e, vagy mi a f****m?! Mivel rengeteg külföldi cég keres meg mostanában, így rákattintottam erre sajnos...” – fogalmazott az Instagram-oldalán Béci, aki reménykedik, hogy még viszontláthatja az oldalát. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek