SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.08.13.

Ijesztő baleset: Arcra esett a magyar sztárpár kislánya, rohantak az orvoshoz

Mészáros Norina az Instagramon számolt be a rémisztő esetről. Young G Béci felesége azonnal orvoshoz rohant a kislányával.

Minden szülő rémálma, ami Young G Béci és Mészáros Norina kislányával, Rebeka Ninivel történt. A sztárpár gyermeke a hétvégén – vélhetően játék közben – elesett, és már annyi ideje sem maradt, hogy az arca elé tegye a kezét, így védje magát az esetleges sérüléstől. 

Young G Béci, Mészáros Norina
Aggasztó hírről számolt be Mészáros Norina, Young G Béci felesége (Fotó: Facebook)

A kislány sajnálatos módon az arcára esett, és amellett, hogy csúnyán megütötte magát, az egyik foga előre csúszott és csúnyán feldagadt. Nem csoda, hogy Norina nagyon megijedt!

„Rebém arcra esett itthon, nem hárított sajnos a kezével és az egyik foga előre csúszott. Reménykedem, hogy ha lemegy a duzzanat, akkor visszamegy neki! Szombaton történt, szegénykém nem mert enni és éjszaka felkelt, és hajnal fél ötig sírt, hogy fáj neki” 

– számolt be Young G Béci felesége egy 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetben.

Az aggódó édesanya végül úgy döntött, orvoshoz siet a kislánnyal. Végül egy gyermekfogászaton kötöttek ki, ahol igyekeztek megnyugtatni Norinát.

Szerencsére Rebe állapota gyorsan javult, így a szülők végül fellélegezhettek.

„Már nem fáj neki, és eszik is, már bölcsiben van, ez az utolsó hete” - válaszolta Norina a követőknek, ugyanis sokan tudni akarták, hogy mi történt a sztárpár szeme fényével.

Young G Béci és Mészáros Norina kislánya
Young G Béci és Mészáros (Fotó: Instagram)

Young G Béci és Mészáros Norina kislánya csak nemrég mondott le a cumiról

Young G Béci és Mészáros Norina házasságában az utóbbi időben voltak nehézségek, most azonban minden a legnagyobb rendben van a kapcsolatukkal. Rengeteg időt töltenek közösen, és nagyon sokat utazgat is a család. Norina arról már többször is beszámolt, hogy a kis Rebeka nagyon nehezen tud leszokni a cumiról, tavasszal viszont nagy elhatározásra jutottak. Kedvenc nyuszi énekesének koncertjén voltak ugyanis, és a kislány önként odaadta a cumiját a kabalának. Norina beszámolója szerint az éjjel már simán tudott aludni cumi nélkül, és elfogadta, hogy lemondott róla. 

„Brand nyuszinak Rebe odaadta az összes cumiját! Igazi nagy lány lett Megbeszéltük vele, és ő is akarta! Nézzétek meg a videót róla”

– írja Norina. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek