HŰHA

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.08.09.

"Teljesen összetört" - Taylor Swift reagált bécsi koncertjeinek tervezett terrortámadására

Az énekesnő egyből tudta, mit kell tennie. Első számára rajongói biztonsága.

Mint azt korábban megírtuk, közel 200 ezer rajongó legnagyobb bánatára szerda este lemondásra került Taylor Swift európai turnéjának bécsi állomása. Az ok: szervezett terrortámadás. A helyi rendőrség ugyanis elfogott két 20 év alatti fiatalt, akik a csütörtök, péntek, szombati koncertek egyikén akart vérfürdőt rendezni bombák robbantásával. 

Reagált a tervezett terrortámadásra Taylor Swift Fotó: Antoni Byszewski/Fotonews

Az eset nem csak a rajongókat sokkolta és szomorította el, hanem magát az énekesnőt is, aki már rég Bécsben tartózkodott, amikor a hatóságok közölték vele a hírt. A 34 éves Taylor Swiftben azonban nem volt kétség: nem akar veszélybe sodorni senkit, pláne annak tudatában, hogy csupán pár évvel ezelőtt, Airana Grande koncertjén Manchesterben halálos terrortámadás történt.

Taylor teljesen összetört. Csalódott, nem akarja cserben hagyni a rajongóit, akik évek óta vártak arra, hogy végre láthassák őt. De a tudat, hogy az egyik estét terrortámadás érheti horrorisztikus, és ő soha nem tenné ki veszélyek a rajongóit. Ariana Grande machesteri koncertjének a tragédiája még mindig élénken él mindenkiben. Ennek ellenére azonban kijelentette, közölte a stábjával, hogy minél hamarabb vissza akar térni Bécsbe. Nagyon komolyan veszi az ügyet és pontosan tudja, hogy rajongói itt, Ausztriában mennyire csalódottak. 

- közölte az énekesnő stábjának egy tagja.

A hatóságok eddig két embert tartóztattak le, de még másokat is keresnek az iszlamista, előre eltervezett cselekedet miatt, amely a tervek szerint úgy zajlott volna le, hogy az egyik elkövető autóval a koncertre gyülekező tömegbe hajt, majd macsétával, késsel és bombával felfegyverkezve tömegvérengzést okoz. A bombát a 19 éves férfi saját maga készítette, otthonában - írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek