Létrehozva: 2024.08.08.

Közös sírást szerveznek a hoppon maradt Taylor Swift rajongók

Zokognak a magyar Taylor Swift rajongók, miután lefújták az amerikai sztár mindhárom koncertjét. Egyelőre vigasztalhatatlanok, úgy gondolják, egy közös sírás és bánatűző segít feldolgozni a veszteséget.

Menjünk együtt szomorkodni, mérgelődni. Tali a Városligetben, a Magyar Zene Háza előtti füves részen. Pokrócot, karkötőt, társait hozzatok, és előadjuk a Female Rage: The Musical-t

 — írja Bernadett, az esemény életre hívója. Testvérével 10 éve dédelgetett álma foszlott semmivé, amikor szerda este bejelentette az osztrák belügyminisztérium, hogy lemondják az amerikai híresség, Taylor Swift mindhárom bécsi koncertjét terrorfenyegetés miatt. A rajongók a hír hallatán összetörtek, a legtöbben pedig aznap éjjel már képtelenek voltak álomra hajtani a fejüket.

Zokognak a Taylor Swift rajongók, miután lefújták az amerikai híresség bécsi koncertsorozatát Fotó: AFP / AFP

Látom, más se tud aludni emiatt… a gyerekeim álma hiúsult meg! Egy életre szóló élménytől fosztották meg őket! Természetesen az életünk fontosabb mindennél! Borzasztóan csalódottak vagyunk

- írta. Bár a rajongók hálásak a sorsnak, hogy az énekesnő és a rajongók is biztonságban vannak azáltal, hogy a koncertsorozat elmarad, borzasztóan csalódottak, hiszen van, aki kerek egy évtizede erre a koncertre készül és olyan is akad, akinek ez már a második Taylor Swift koncert, amiről lemarad.

Nekem ez már a második, hogy elmarad. Először a covid miatt törölték a berlini koncertjét, arra is volt jegyem, most megint. Az életben nem fogom látni ezt a csajt.

- írja elkeseredetten a Facebook fanclub egyik tagja. Ennyi elkeseredett bejegyzés és komment láttán nem is csoda, hogy Bernadett úgy döntött, sorstragédiájukat egy közös sírással enyhítik. Bernadett szerint a barátságkarkötők csereberéjének igen komoly hagyománya van Taylor Swift koncertjein.

150 kézzel készített, egyedi, idézettel ellátott karkötőt készítettem a koncertre. Rengeteg munkám volt vele

 — meséli lapunknak a lány, aki abban bízik, ha már a koncert nem is jön össze, legalább a cserebere megvalósul és jól kisírhatják magukat egymás vállán.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek