HŰHA

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.08.07.

Milliós gyűrű csillog az egykori szépségkirálynő, Szarvas Andi ujján

A Miss World Hungary 2018-as győztese a napokban lett menyasszony, ám már most gőzerővel készül az esküvőjére. Szarvas Andi azt is elárulta, hogy thaiföldi lagziról álmodik, ám sokakat inkább a csillogó eljegyzési gyűrűje érdekli.

Szarvas Andi kezét alig pár napja kérte meg a kedvese, ráadásul nem is akármilyen helyszínt választott a nagy kérdés feltevéséhez. Zsolt Monacóba vitte szerelmét, és hogy még nagyobb legyen a meglepetés, a saját születésnapján kérte meg a szépségkirálynő kezét. A válasz természetesen igen volt, de nem is lehetett volna más, hiszen ahogy Andi fogalmazott: már az első telefonbeszélgetésüknél tudták, hogy egymásnak vannak teremtve...

Szarvas Andi
Szarvas Andi milliókat hord az ujján? (Fotó: Szabolcs László)

Szarvas Andi milliós gyűrűt kapott

Ha a luxus lánykérés nem volna elég, akkor nézzünk rá csak arra a gyűrűre, amit Zsolt húzott Andi ujjára. Laikusként is megmondaná bárki, hogy valószínűleg nem öt forintba került az ékszer, és az is nagyon sanszos, hogy gyémántgyűrűről van szó, azaz az árát tekintve a határ a csillagos ég. Az interneten persze bele lehet futni hasonló gyöngyszemekbe, mint ami Andi kezén is van, de a legolcsóbb, amit találunk, az is félmillióba kerül. 

Viszont ha már a vőlegény nem spórolt a gyűrűn, Andi szeretné, hogy az esküvővel kapcsolatban meghúzzák a nadrágszíjat. Bár mindig óriási lagzira vágyott, most azon is gondolkozik, hogy egy thaiföldi menyegzőn mondja ki a boldogító igent, mert úgy érzi, az sokkal olcsóbb lenne.

„Szerintem jövő nyáron lesz. Elkapkodni nem szeretném, viszont nem tudom, hogy milyen esküvőt szeretnék, mert őszinte leszek: szerintem nagyon sokba kerül, és nem tudom, hogy megéri-e. Mindig arról álmodoztam, hogy hercegnős, nagy lagzim lesz, viszont lehet, hogy benne lennék egy szűk családiba is külföldön” - mesélte Andi az egyik reggeli műsorban, majd rátért a külföldi esküvőre.

Amúgy anyagilag is jobban jön ki az ember, mondjuk Thaiföldön. Egy jegyet például mindenki meg tud magának venni, a szállást pedig kifizetnénk. Nagy medencés apartman, és akkor mindenki együtt van. Thaiföldön van magyar szervező, aki megszervezi, neked csak a ruhádat kell kivinni

– tette hozzá, mi pedig mutatjuk a szépségkirálynő gyűrűjét.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek