Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
HŰHA

Szerző

Létrehozva: 2024.08.30.

Lerántjuk a leplet: így élnek most a Baywatch sztárjai

Ez a helyzet ma a 90-es évek szexi színészeivel.

A 90-es évek számos ikonikus sorozatok termelt ki magából, legendássá vált karakterek dobogtatták meg így vagy úgy a nézők szívét. Az egyik legnépszerűbb széria színészei, a Baywatch-sztárok azonnal belopták magukat a rajongók szívébe, és ez a szeretet 11 évadot hozott a sorozatnak - írja a Life.

Mindenki imádta a csapatot

A homokos tengerparton szikrázó napsütésben derékig felvágott piros egyrészes fürdőruhában rohangáló bombanők, izmos testű, piros rövidnadrágban futkosó és pózoló szexi férfiak. Ők a Baywatch-sztárok, akik kedvéért a tévénézők nap mint nap leültek a készülékek elé, hogy megnézzék, milyen izgalmas és romantikus, szerelmi és egyéb drámákkal tűzdelt életet élnek a vízimentők, aki a Csendes-óceán partjainál mentik ki a vízből fuldoklókat. A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb sorozata 1989 és 2000 között tizenegy évadot élt meg, de spinoff is készült hozzá Baywatch Hawaii címmel. Mindezt annak ellenére tudta produkálni, hogy az első évad után a stúdió elkaszálta a sorozatot. A tévénézők mentették meg Mitch Buchannon és csapata karrierjét azzal, hogy követelték a második évadot. 

Hogy mennyire volt jelentős a 90-es években a Baywatch, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a másik ikonikus sorozat, a Jóbarátok is említést tett róla, hiszen Joey és Chandler rajongtak érte, és rendszeresen nézték az elsősorban David Hasselhoff nevével fémjelzett sztori újabb és újabb részeit.

A sorozat 1989-es premierje óta eltelt három és fél évtizedben sok minden történt a szereplőkkel, akik hol fent, hol lent voltak. David Hasselhoff alkoholizmusától, Pamela Anderson rosszabbnál rosszabb házasságain át a Playboy-címlapokon keresztül a börtönbüntetésekig mindenféle szerepel az egykor kedvenc karaktereiket játszó színészek repertoárján. 

Lássuk, mi történt az elmúlt években a Baywatch-sztárokkal

1. David Hasselhoff

Mitch Buchannon kapitány megformálója a sorozat után a színház felé fordult, és olyan Broadway-produkciókban játszott, mint a Chicago és a Jekyll és Hyde. Olyan népszerű televíziós műsorok zsűrijeként láthatták az amerikai nézők, mint a Dancing With The Stars és az America's Got Talent. A zeneiparban is nyomot hagyott: 15 stúdióalbumot rögzített, köztük a Party Your Hasselhoff című albumot. Szerepelt többek között a Spongyabob Kockanadrág című filmben, a Piranha 3DD-ben és a Galaxis őrzőiben is. A színész ma már büszke nagypapa.

2. PamelaAnderson

A szexi színésznő a Baywatch harmadik évadában csatlakozott CJ Parkerként a sorozathoz. Pamela Anderson szinte eggyé vált a szereppel, ikonikus karaktere után, később is olyan szerepeket vállalt, amelyek „szőke bombázó” imázsát erősítették. A Broadwayre is eljutott, Roxie Hartot alakította a Chicagóban. Tommy Lee-vel való viharos kapcsolata, nyilvánosságra került szexvideója és a Hulu Pam & Tommy minisorozata után, hogy átvegye az irányítást a saját narratívája felett, könyvet írt és dokumentumfilmet forgatott az életéről, amely a Netflixen látható.

3. Jeremy Jackson

 A Hobie karakterét 159 epizódban alakító színész David Hasselhoff után a második legrégebbi stábtag. Kettejük között szoros barátság alakult ki, 1993-ban Jackson lehetőséget kapott, hogy zenészként felléphessen Hasselhoff európai turnéján. A Baywatch után az élete kisiklott: letartóztatták kristálymet birtoklása miatt, 90 napos börtönbüntetésre ítélték és számos alkalommal került rehabilitációra. 2015-ben két ember megkéselése miatt letartóztatták, 270 nap börtönre és öt év próbaidőre ítélték. Ma már józan, és személyi edzőként dolgozik.

4. Erika Eleniak 

Az ártatlan arcú, férfiak kedvencét, Shaunit játszotta a Baywatchban. Miután 1992-ben elhagyta a sorozatot, filmezni kezdet. Több főszerepet is kapott, és több népszerű sorozatban is játszott. 2020-ig vezette a Spiritual Alchemy podcastot, és a The Real Gilligan's Island és a Celebrity Fit Club valóságshow szereplői között is megjelent. Kétszer ment férjhez, egy lánya van. 

5. Nicole Eggert

A Baywatch után is megmaradt a sorozatoknál, szerepelt többek között a Szívek szállodájában is, de több reality műsorban is megjelent. Ő vezeti a Perfectly Twisted podcastot, amelyben arról beszél, hogyan váltja le Hollywoodot a külvárosi életre. 2018-ban szexuális zaklatással vádolta meg a Happy Days sztárját, Scott Baiót, aki tagadta a vádakat. A színésznőnek két lánya van. 2024-ben bejelentette, hogy kettes stádiumú mellrákja van.

6. David Chokachi

1995-ben lett a Baywatch szereplője, 89 epizódban játszott, majd 1999-ben távozott a sorozatból. A forgatáson játékos csínytevéseiről ismert Chokachi folytatta színészi karrierjét, sorozatokban, tévéfilmekben játszott és játszik a mai napig. Olyan nagyszabású filmekben is szerepelt, mint az Életem a szörf, és olyan indie produkciókban, mint az As Long As I'm Famous. Chokachi 2004-ben megnősült, egy lánya van.

7. David Charvet 

A francia származású színész a Baywatchban Matt Brody szerepével szerzett hírnevet, mielőtt átigazolt egy másik népszerű '90-es évekbeli sorozatba, a Melrose Place-be, ahol Craiget alakította. Miután karakterét 1998-ban kiírták a szappanoperából, Charvet lemezszerződést kötött a Universal Music Group France-szal, debütáló kislemeze, a Should I Leave a 3. helyig jutott a slágerlistákon, és ezzel egy sor sikeres kétnyelvű sláger előtt nyitotta meg az utat. 2004-ig három pop-rock albumot adott ki, amelyekből több mint 2,5 millió példányt adtak el világszerte. Később társalapítója volt a Jones Builders Group nevű cégnek, amely Malibuban, Pacific Palisadesben, Venice-ben és Santa Monicán épült magas színvonalú lakóházak fejlesztésére specializálódott. Charvet 1992 és 1994 között Pamela Andersonnal járt, később feleségül vette Brooke Burke-öt, akivel két közös gyermekük van; a pár 2018-ban vált el.

8. Jason Momoa 

A Baywatchban kezdte pályafutását, majd a Csillagkapu Ronan Dexeként szerzett nagyobb ismertséget. Igazi sztár Khal Drogo szerepében lett a Trónok harca című sikersorozatban. Aquamanként csatlakozott a DC-univerzumhoz a franchise egyik legnagyobb szólófilmjében, valamint annak folytatásában és az Igazság Ligájában is. Lisa Bonet két gyermekénekaz édesanyja, akivel különválásukat 2023 januárjában jelentették be. 2024-től Momoa Adria Arjonával él párkapcsolatban.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek