HŰHA

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.08.10.

"Figyelj!" – suttogta aggódva Katalin hercegné Vilmosnak

A hercegné tökéletes eseményt szeretett volna, nem akarta, hogy ő rontsa el azt.

Kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt történt meg Károly királlyá koronázása. Ezen eseményt természetesen hatalmas érdeklődés övezte. Ahogy mondani szokás: ott volt mindenki, aki számít. Természetesen még Harry herceg is, a közte és családja közt húzódó feszültség ellenére is. A nem mindennapi rendezvényt hónapokig tartó tervezés előzte meg annak érdekében, hogy tökéletes legyen. A királyon és Kamilla királynén kívül azonban másra is nagy rivaldafény vetült: Vilmosra és Katalinra, valamint gyerekeikre, Györgyre, Saroltára és Lajosra. 

A koronázási ruha - III. Károly király koronázásán az Egyesült Királyság színeit, a kék, fehér, pirosat adták a hercegnéra. A fehér ruhát Katalin kedvence tervezője, Alexander McQueen készítette.
Katalin aggódott koronázási ruhája miatt  Fotó: WPA Pool /  Getty Images

Épp ezért Katalin hercegné komolyan vette szereplésüket, így aggódva szólt férjéhez a ceremónia kezdete előtt. A pár a gyermekeikkel nem sokkal a koronázás előtt érkezett a Westminster-apátságba. Mindannyian formális szerelésben érkeztek és az ajtóban állva vártak arra, hogy kezdődjön a szertartás. Ekkor fordult Katalin Vilmos felé aggódva a ruhája miatt:

Figyelj a köpenyemre!

– suttogta neki száját eltakarva, egy profi szájról olvasó, Jeremy Freeman mégis képes volt megfejteni, mit mondott a hercegné a férjének.

Szerencsére nem volt a ruhával semmi gond végül, a királyi köpeny végig Katalin vállán maradt. Az aggodalomra pedig Alastair Bruce királyi szakértő szerint az adhatta az okot, hogy a felső, nehéz, díszes köpeny alatt Katalin viselt még egy köpenyt, hogy megvédje Alexander McQeen ruháját, amit az eseményre csináltatott – írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek