Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.14.

Opitz Barbi és Palvin Barbi levetkőzött, Kabát Peti pedig a vagyonával kérkedett – íme a hét legforróbb hírei

Ahogy mindig, a Ripost most is összegyűjtötte a hét legizgalmasabb témáit. Mutatjuk Opitz Barbi és Palvin Barbi bikinijét, és eláruljuk, hogyan szólítják unokái III. Károly királyt.

A Ripost ezúttal sem hagyta izgalmas hírek nélkül az olvasókat. Opitz Barbi és Palvin Barbi bikiniben, népszerű focisták és a brit királyi család tagjai keltették fel a legjobban a publikum érdeklődését a héten.

Opitz Barbi
Opitz Barbi régóta nem rukkolt elő új dallal, de a népszerűsége mit sem csökkent az évek alatt (Fotó: Huszár Gábor)

Opitz Barbi és Palvin Barbi bikinis testét mindenki imádta

A hőségriadó kedvenc sztárjainkat is megviselte. Nem csoda, ha csak bikiniben bírták ki a hőséget. Opitz Barbi egy csillámos bikiniben élvezte a medencét barátnőivel, a kommentelők nem restellték „szexi istennőnek” hívni őt.

De Palvin Barbi is bezsebelte a bókokat, ő egy aprócska, arany láncokkal díszített, fekete bikiniben süttette hibátlan alakját. Egyik férfi hódolója a világ legszebb nőjének nevezte őt.

Nagy kanállal falják az életet a focistáink

Napjaink legtöbbet emlegetett magyar labdarúgója, Szoboszlai Dominik is jól megérdemelt nyaralását tölti, ahová új kedvesét, Borkát is magával vitte. A rajongókat ez persze nem gátolta meg abban, hogy közös fotót kérjenek, egy „celebvadász” külföldi lány is kapva-kapott az alkalmon, hogy a focista mellé álljon, míg Borka és családja a háttérben várakozott.

Ahogy arról korábban a Bors is beszámolt, Szoboszlai tejben-vajban füröszti új kedvesét. De nem csak ő él nagy lábon, a napokban egy másik focista, Kabát Péter dicsekedett el mesés vagyonával:
Ha nem vagyok annyira hülye, akkor én életem végéig megvagyok! Elég nagy a havi rezsim, van azért több lakásom, kocsim. Nem azt mondom, hogy nagy lábon élek, de jól élek, jól élünk – ismerte el egy beszélgetős műsorban.

Lebukott Károly és Kamilla

És hogy valami cukit is mondjuk a végén: kiderült, hogyan szólítja a brit uralkodót a három unokája. III. Károly királyt gyakran hívják „Grandpa Wales”, azaz „walesi nagypapa" nevén. Vilmos herceg és Katalin hercegné gyerekei III. Károly király feleségét, Kamillát pedig nem nagymamának, hanem „Gagának" szólítják, ami az angol grandmother (’nagymama’) rövidítése.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek