Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.18.
Módosítva: 2024.07.18.

Kellemetlen: Balázs Kicks marketinghúzásán nevet az internet

IShowSpeed, mint kiderült nem beszélt előre az influenszerrel. Videón, ahogy Balázs Kicks próbálja megszerezni a reklámot mindenáron.

Balázs Kicks, azaz civil nevén Pachert Balázs mostanra már az egyik leghíresebb fiatal vállalkozószellemű celebritássá nőtte ki magát itthon, mindezt a drága cipőket értékesítő üzletével érte el. A fiatal üzletember nagyon ért a trendek nyelvén, ugyanis mindig tudja, mik lesznek azok az új menő cipők, amik után a fiatalok vágyakozni fognak, azonban Balázs tisztában van a marketing erejével is, amit korábbi reklámkampányainak sikeressége is bizonyít. A minap látogatott el a híres amerikai streamer, IShowSpeed Budapestre, amiben a cipőmágnás azonnal meglátta a lehetőséget. Ajándékkal készült a világhírű videósnak, akit több, mint 20 millióan követnek Instagramon.

Balázs Kicks
Balázs Kicks haszon céljából vitt ajándékot a sztárnak a rajongók szerint - Fotó: YouTube

Cipőt vitt a sztárnak

Balázs egy meglepő képpel jelentkezett be Instagram-oldalán, amin az látható, hogy a cipőárus és a világsztár együtt pózolnak a magyar fiú üzletének zacskójával. Bizonyára egy lábbelit is kapott a híresség, de a bejegyzés hangulata látszólag olyan, mintha egy előre leegyeztetett találkozó lett volna az egész. A képet több mint 60 ezren lájkolták 12 óra alatt, azonban Balázs a kommentelési lehetőséget letiltotta, ami furcsa, de nem véletlen, ugyanis kikerült egy videó, ami kicsit más perspektívából mutatja a történteket.

Balázs Kicks gerillamarketing

Mint a videóból kiderül, szó sem volt előre megbeszélt ajándékátadásról, vagy bármiről, ugyanis Balázs és influenszer társa is csak véletlenszerűen, mint rajongók találták meg a világhírű streamert. Képet kértek tőle, amit a biztonsági őrök alig akartak engedni, ugyanis az influenszerek körülményeskedtek, hogy minden dolog, ami a marketingkampányhoz kell, az jól látszódjon. Ezt persze azonnal kiszúrták a netezők a felvételen...

Akkor mégsem akkora királyok, mint amennyire előadják?

– tette fel a kérdést a videó kiszivárogtatója, ami alatt kiderült, a világsztár még a cipőt se nézte meg, amit kapott.

Speed kivette a cipős dobozokat, majd odaadta a biztonsági őrnek, hogy tegye be a kocsiba. Lesz*rta ezt a bohócot. Balázs meg ott problémázott, hogy de ő a cipőkkel együtt akar fotót” – írja egy helyszíni résztvevő, aki szerint ez nem volt más, mint egy kis reklám megint csak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek