Létrehozva: 2024.06.12.

Vasvári Vivi bikinis teste három gyerek után is tökéletes – fotó

A sztáranyuka hivatalosan is megnyitotta a strandszezont. Vasvári Vivien bikinis testén nyoma sincs, hogy három gyereket szült volna.

Vasvári Vivien sosem fukarkodott rajongóival, ha szexi képekről volt szó. A modell rendszeresen megörvendezteti magánéleti részletekkel a több mint egymilliós követőtáborát az Instagramon.

Vasvári Vivi
Vasvári Vivi mindig sokat sportolt (Fotó: Szabolcs László)

Nyomtalanul a szülések után

A luxusfeleség három különböző apától három gyermeket szült, ám bikinis alakját tekintve ezt nem lehetne megmondani róla. Családjával épp Törökországban nyaralnak, ahonnan a szálloda adottságain kívül idei beach body-ját is megmutatta, amelytől leesett az állunk. Vivi nem véletlenül ennyire népszerű a közösségi médiában, alakját ugyanis a húszas éveik elején járó hölgyek is megirigyelhetnék. A csinos anyuka életében mindig is fontos szerepet játszott a sport, hiszen gyerekkorában aerobikozott, úszott, teniszezett, kosárlabdázott és atletizált, síkfutásban országos első lett, és később még a pekingi olimpiára is készült, amire végül súlyos sérülése miatt nem jutott ki. Nem csoda hát, hogy terhessége és gyerekei után is nagy hangsúlyt fektet bomba formájára.

Vasvári Vivi
Vasvári Vivi feltűnően csinos bikiniben (Fotó: Vasvári Vivien Facebook oldala)

Nem csak külseje miatt ennyire közkedvelt

Néhány hónappal ezelőtt bejárta a sajtót jótékonykodása, ugyanis nem hordott cipőit hirdette meg közösségi oldalán. Vasvári Vivien szigorú szabályokat fektetett le: nem sorsolt, hanem ő maga választott ki a jelentkezők közül öt szerencsést. A felhíváskor azonnal a következő akcióját is beharangozta, ahol 3-6-9 hónapos korú, kisfiúknak való babaruhákat, illetve gyerekholmikat osztogatott szét rászoruló családoknak. A módszer ugyanaz: ő maga választja ki, hogy kinek adományozza a cuccokat, amelyek várhatóan magas minőséget képviselnek. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek