HŰHA

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.05.28.

"Ez a lány gyönyörű!" - Gelencsér Timivel akarják összehozni a világsztárt

A csinos műsorvezetőre most sokan irigykednek, hiszen a világ egyik legszexibb férfijával fotózkodott. Ráadásul Gelencsér Timi abban a különleges helyzetben van, hogy még a külföldi netezők is körberajongják őt és a 365 nap színészét.

Gelencsér Timi is azon szerencsések közé tartozik, akiknek sikerült elkapniuk az olasz világsztárt, Michele Morrone-t. Legalábbis egy fotó erejéig... A 365 nap sztárja lassan már törzsvendégnek számít hazánkban, hiszen az utóbbi időben többször is megfordult már nálunk, de a legutóbbi alkalommal igazi hölgykoszorú fogatta. Nem csak Timi, hanem például Szabó Zsófi is odaállt egy közös képre, bár a rajongók inkább az előbbi műsorvezetőnek örültek kedvencük mellett.  

Gelencsér Timi 293A7232
Gelencsér Timi az olasz világsztárral fotózkodott (Fotó: Ripost)

Gelencsér Timi és Michele Morrone? A rajongók szerint igen!

Külföldön vírusként terjed Timi és az olasz híresség közös fotója. Főként Instagramon osztják meg a rajongói oldalak, és előszeretettel utalgatnak arra, hogy milyen szép párt alkotna a két sztár. Ezzel mi is egyet tudunk érteni, azonban a valóság az, hogy Timi boldog párkapcsolatban él, így lehet bármennyire sármos az olasz színész, nincs esélye nála. De fantáziálni persze szabad...

Michele ez a lány egy főnyeremény!

 - olvasható a kommentek között, de volt olyan rajongó is, aki már összehasonlította a magyar lányokat, és meghozta a döntést: szerinte Timi az igazi "Miki" számára.

„Ő sokkal inkább Mikinek a zsánere. Michele, figyelj: ez a lány gyönyörű, és ő teljesen a te típusod!” - jelentette ki valaki, de mindhiába, hiszen, mint említettük: a műsorvezető szíve foglalt! 

 Mondjuk, arra azért kíváncsiak lennénk, hogy a színész feltette-e a híres mondatát Timinek...

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek