SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.05.27.

Valóra vált Szabó Zsófi álma: a világ legszebb férfijával találkozott - fotó

Szabó Zsófi közösségi oldalán osztotta meg rajongóival a nagy hírt, hogy a világhírű olasz sármőrrel, Michele Morrone-nal találkozott személyesen Budapesten. A TV2 műsorvezetője bizonyára nem emlékszik rá, de korábban már tett róla említést, hogy ő a világ legszebb férfija. A találkozóról felvétel is készült.

Szabó Zsófi nem akárkivel találkozott a napokban, a híres olasz színész és modell, Michele Morrone ugyanis megint Budapesten tartózkodik. A 365 nap című film sztárja több hazai celebbel is találkozott. 

Szabó Zsófi
Szabó Zsófi nagyon örül, hogy találkozhatott a híres olasz színésszel, Michele Morrone-nal (Fotó: Szabolcs László)

Zsófi nagyon büszke

A csinos műsorvezető nem hezitált sokat, a találkozáson készült közös fényképet azonnal közzé tette Instagram oldalán, ahol rejtélyesen azt írta hozzá: “Szívesen.” A kép alatt záporoznak a kommentek, úgy tűnik sokan cserélnének vele.

„Egy lepedőt össze lehetne gyűrni vele!”

„Whááooooo”

„De jó neked”

„Aztaa mázlista”

„Most nagyon irigy vagyok”- írják a hozzászólók.

A fényképet Zsófi oldalán lehet megtekinteni.

A színész egyébként néhány hónappal ezelőtt már járt hazánkban, Hajdú Péter akkor a Mokkában számolt be a találkozóról, Zsófi pedig zavarban is volt, amikor róla beszélgettek.

De mikor is volt a legszebb Szabó Zsófi?

Volt, aki azt is megjegyezte, hogy Zsófi jó formában van. “Kedves Zsófi, az utóbbi idők egyik legjobb fotója és megjelenése ( természetes) Rólad. Szóval ezt ez a fickó is észrevette (amúgy ő is jól néz ki)” Hogy Michele Morrone valóban észrevette-e, hogy Zsófi mennyire jól néz ki, az nem derült ki, ugyanis a fényképre egyelőre nem reagált. 

Sokáig egészen más külsővel  hódított, mint napjainkban. Teltkarcsú alakja sokaknak jobban tetszett, mint jelenlegi, egyesek szerint túlságosan lesoványodott vonalai, így a vélemények megoszlanak. Hogy előnyére változott-e és hogy melyik pillanatban volt a legjobb vagy legrosszabb formájában, azt döntse el mindenki maga a Bors galériájában!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek