HŰHA

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.02.16.

Berki Krisztián szelleme ismét megjelent: tisztázta a halála körülményeit

Lénárt Évi volt a szerkesztőségünk vendége, aki parapszichológusként rendszeresen kommunikál elhunyt lelkekkel. Állítása szerint már Berki Krisztián szelleme is megjelent nála, hogy üzenhessen a túlvilágról a szeretteinek.

Berki Krisztián szellemével kommunikál folyamatosan hazánk egyik legismertebb jósnője, Lénárt Évi. A parapszichológus ezúttal lapunk szerkesztőségébe is ellátogatott, s ahogy ő mondta: nem érkezett egyedül. Állítása szerint az elhunyt híresség lelke is vele volt, aki fontos üzenetet hozott magával. Többek között gyermekeinek volt mondandója, de a halála körülményeit is tisztázta...

berki krisztián, lénárt évi
Fotó: Ripost
Berki Krisztián szelleme ismét üzent

Berki Krisztián tisztázta a halála körülményeit

Lénárt Évi tolmácsolásában próbálta elmondani az egykori izomceleb, hogy mi történt azon a végzetes, májusi éjszakán. Mint azt ismeretes, Krisztiánt holtan találták az otthonában, mikor kislánya, Nati is ott tartózkodott. Ráadásul ő volt az, aki segítséget hívott az édesapjához... Lehetett olyan pletykákat hallani, hogy a híresség halálát illegális szerek okozták, ám valójában Mazsi az egyetlen, aki tudja az igazat. Ő azonban nem akarja nyilvánosságra hozni a részleteket, viszont a jósnő elmondása alapján, Krisztián szeretne tiszta vizet önteni a pohárba...

Krisztián szeretné, ha tisztázódnának a dolgok a halála körülményével kapcsolatban, ugyanis nem lett öngyilkos. Sosem tette volna ezt a kislánya mellett, aki a világot jelentette neki, mégis rengetegen gondolják azt, hogy direkt vetett véget az életének. Volt szó kábítószerekről is, de nem ez volt a halálának az oka...

– fogalmazott a parapszichológus, akitől azt is megtudtuk, hogy Berki szeretne újra leszületni, és arról is van elképzelése, hogy hová.

Újra le akar születni

Korábban már többször is említette Évi, hogy az egykori Fradi-vezér szeretne visszatérni, ráadásul Mazsi gyermekeként. Ez sokaknak nagyon furcsa lehet, azonban a jósnő szerint ez teljesen természetes dolog... 

„Nem titok, hogy Krisztián szeretne leszületni újra Mazsihoz. Nem feltétlenül miatta, inkább a kislányuk miatt, akivel nem jutott sajnos elég ideje. Nem tud tőle elszakadni, ezért szeretne a közelében lenni. Ha mondjuk tehát Mazsinak születne most gyermeke, akkor nagy valószínűséggel Krisztián lelke születne le. Vagy, ha a családban lenne gyermekáldás, akkor is” – magyarázta Évi, aki arra is kitért, hogy Berki mit gondol arról, hogy egykori felesége továbblépett, és boldogabb, mint valaha. 

Nem zavarja, hogy Mazsi továbblépett. Amikor fizikai testben is itt volt köztünk, ő akkor sem volt olyan, aki bennragadt a gyászban. Most sem szeretné, hogy az emberek sajnálkozzanak miatta, azt meg főleg nem, hogy a volt felesége szomorú legyen. Ha Mazsi nem talált volna párt, akkor Krisztián biztos, hogy az útjába küldött volna valakit.

josnő
Fotó: Ripost
Lénárt Évi azt állítja, Berkivel kommunikál

"Érzem a lelkeket"

Az eddig elmondottak fényében szerettünk volna egy kis magyarázatot kérni Évitől, hogy mégis hogyan kell elképzelni azt, hogy ő Krisztián lelkével kommunikál. A parapszichológus tudja, hogy a legtöbb ember szkeptikus ezzel a témával kapcsolatban, viszont bízik abban, hogy a beteljesült jóslatai majd felnyitják a kételkedők szemét.

Engem mindig körülvesznek a lelkek. Tudom, ez azoknak, akik szkeptikusan állnak ehhez a világhoz, szinte hihetetlen, pedig így van. Érzem őket, folyamatosan. Ha bemegyek például egy temetőbe, hallom ahogy suttognak, ahogy megszólítanak. Ugyanez van, ha odamegyek valakinek a sírjához. Érzem, hogy ott van!

 – mondta.

„Sokan nem hisznek ebben, én ezzel tisztában vagyok! De azon dolgozom, hogy ez ne így legyen. Szerintem egyébként a Dancing with the Stars után valami elindult az emberekben, hiszen ott látták, hogy bejöttek a jóslatok. De szűkebb körben is tapasztalom azt, hogy ha valaki szellemidézésre jön hozzám és eleinte szkeptikus, nagyon meglepődik, amikor találkozik az elhunyt nagymamával vagy nagypapával. Tudom, most jön a kérdés, hogy mégis hogyan történik ez a találkozó? Aki nem tisztánlátó, az nem érzékelheti a lelket, de a lélek el tud nekem mondani olyan dolgokat, amelyekről csak a családja tudhat. Ilyenkor jön a felismerés...” – tette hozzá Évi. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ilyen büntetésre számíthat a bőnyi diáklány, aki megkéselte osztálytársát

origo.hu

Kósa L. Adolf gyerekei még soha nem találkoztak egymással

borsonline.hu

A rajongók elhűltek: fekete-fehér fotóval jelentette be Vilmos herceg a hírt

mandiner.hu

Felmérte a Medián: irgalmatlanul bedarálta az ellenzéket Magyar Péter pártja

ripost.hu

Így ültesd át végleges helyére a paradicsompalántát, hogy bő termésed legyen

hirtv.hu

Kósa Lajos Magyar Péterről: a legvadabb összeveszés alatt sem csinál ilyet az ember + videó

origo.hu

Sokan felháborodtak a T. Danny koncertjén történt durva jelenet miatt - videó

ripost.hu

Ez meg mi? Köllő Babett videójára nincsenek szavak, ilyet még nem láttunk

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Három luxusautó árát hordja Kasza Tibi a karján?

HŰHA

Ez nem semmi! Herceg Letícia elárulta, milyen lesz az új luxusotthonuk

HŰHA

Áll a bál: Kiakadtak a kommentelők a Házasság első látásra fináléján

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

„Ezért jár a pofám” – fontos részletet közölt Tóth Andi a bőnyi diákkéselésről

HŰHA

Falatnyi topban szexizik Szabó Zsófi, megmutatta formás melleit

HŰHA

Ilyet még nem láttál: Britney Spears-t énekel kis Bódi Guszti — Videó

HŰHA

Kinyomta hatalmas melleit, így terpesztett a kamerának Nemazalány