HŰHA

Szerző Doris

Létrehozva: 2023.12.24.

"A karácsony a csodák ideje" – több nővel ünnepel együtt a szingli magyar politikus

Bár a Tisztelet Társaságának elnöke jelenleg egyedülálló, esze ágában sincs szomorkodni.

Schmuck Andor igazán mozgalmas évet tudhat maga mögött, amellett ugyanis, hogy intézte a Tisztelet Társaságának ügyeit, a magánélete miatt is a reflektorfénybe került. A TV2-n futó Kőgazdag Fiatalokból (és korábban A Nagy Ő-ből) megismert Metta, ugyanis a forgatás során szemet vetett a női nem tisztelőjének kikiáltott politikusra, és bizony még néhány randira is sor került a kamerák kereszttüzében. 

Schmuck Andor
Schmuck Andor szinglin, de nem magányosan várja a karácsonyt (Fotó: TV2)

Az ismerkedés azonban kissé furcsa véget ért, Metta ugyanis egy számlával kapcsolatos összetűzést követően faképnél hagyta Andort, később pedig megállapodtak abban, hogy inkább barátok maradnak.

Karácsony 75 nővel

Schmuck tehát jelenleg is a szinglik táborát erősíti, ami miatt gondolhatnánk, hogy némi szomorúsággal a szívében várja a karácsonyt. Erről azonban szó sincs! Idén ugyanis már 10. alkalommal rendezi meg a Magányosok Karácsonyát, ami azt jelenti, hogy 75 nővel tölti a december 24-ét. Olyan hölgyekkel, akik máskülönben magányosak és búskomorak lennének.

„A Magányosok Karácsonya elmaradhatatlan, hiszen akkor is így ünnepeltem, amikor történetesen volt feleségem. Most éppenséggel egyedülálló vagyok, de hiszek a csodákban, azt pedig mindannyian tudjuk, hogy a karácsony a csodák időszaka. Így bármi megtörténhet, bár Mettával azóta nem beszéltem” – kezdte nevetve a Ripostnak a női nem nagy tisztelőjének kikiáltott, örökké optimista politikus, aki pár hónapja azt is kitalálta, hogy Tinder Tündérek címmel egy regényt ír a furcsán végződő Tinder-randijairól, amikből elmondása szerint volt néhány.

Azt azonban jóval fontosabbnak tartja, hogy idén a Magányosok Karácsonya már egy nemzetközi kezdeményezéssé nőtte ki magát: 

„Dr. Mirza Hosseini Shahrokh úr, az Avicenna Nemzetközi Iskola alapítójának közreműködésével az iskolában látjuk vendégül azokat a honfitársainkat, akik egyébként egyedül lennének a szeretet ünnepén. Sőt, olyan külföldi diákok is jöhetnek, akiknek a családja él külföldön, így ők nélkülük töltenék a karácsonyt. Két teljesen eltérő korosztály találkozik, nagyszerű barátságok születhetnek ilyenkor" – mondta bizakodva Andor, aki azt reméli, hogy ha idén nem is, de jövőre már szerelmesen tölti majd a karácsonyt. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek