Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.09.30.

Mint a kis hableány: ringó melleivel dobálják a hullámok Kiszel Tündét

A szavunk is eláll, olyan szexi ez a videó.

Vannak az életben örök érvényű dolgok, az egyik ilyen pedig Kiszel Tünde szexuális kisugárzása. A szexistennő már évtizedek óta vadítja a férfiakat, és nincs olyan hímnemű, aki legalább egyszer ne akasztotta volna ki a szobája falára a naptárát. Most azonban olyat mutatott, amitől mindenki elámult. 

Kiszel Tünde olyat villantott, hogy szem nem maradt szárazon / Fotó: Végh István / Végh István

Kiszel Tünde nagyon szeret nyaralgatni, így az előző hónapokban kislányával, Donatellával járta a világot, hogy megmártóztassa dögös testét a tengerben. Saját bevallása szerint imád a tengerben lubickolni, most pedig egy nyári emléket osztott meg. Capri szigetén mártózott meg, de olyan nagy volt a hullámzás, hogy a víz - a modell ide-oda ugráló kebleivel együtt - össze-vissza dobálta Tündét. 

Egy kis nyári emlék! Szeretem a tengert! Akkor is gyönyörű, amikor viharos!  Ez a videó családi videónak készült, a végét le akartam vágni, de a barátnőm azt mondta, vállaljam be, szimpatikus az önirónia!  TikTokon már több mint 500 ezren látták és közel 30 ezren lájkolták! 

- lelkendezett Tünde. 

Donatellának nem a legjobb a viszonya édesapjával

„Mai napig benne van az életemben, telefonálunk, de mégis azt kell mondjam, hogy nem alakult ki közöttünk olyan kapcsolat, amit szeretett volna. Megértem mindkét oldalt, de édesanyámét jobban, mert ő van benne a médiában és őt támadták ezzel undorító módon éveken keresztül. Neki meg kellett védenie saját magát és az igazát. Szerette volna ezt olyan körülmények között, hogy ne kelljen kivinni az egész ország elé, viszont nem sikerült, mert az édesapám nem nagyon volt rá vevő” – árulta el korábban a történteket a Levente Klubja adásában Donatella.

Hozzátette, örül hogy édesanyja hivatalos útra terelte az ügyet, mert Kiszel Tündének muszáj volt megvédenie magát és az igazát.

„Apukám ennek a szöges ellentéte, ő semmilyen médiaszereplést nem akar maga körül, meg nem akart. De mikor így beszélgetünk, akkor ez már soha nem téma. Ez megtörtént, lezártuk. Viszont ő nem segített nekem semmiben életem során, mindent saját magam által értem el, meg édesanyám és a keresztanyám volt a segítségemre” – nyilatkozta Donatella, aki becsüli, hogy az édesapja próbálkozik. Jókat szoktak beszélni, akár órákon keresztül is, viszont nincs meg az a viszony, aminek meg kellett volna lennie - írtuk korábban

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek