Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2023.09.15.

Igazi szexistennő: csak úgy csöppennek le az izzadságcseppek Kiszel Tünde dögös testéről

Nem semmi fotót tett közzé a díva.

Az egész ország tudja, hogy Kiszel Tündénél nagyobb szexibb asszony kevés van ebben az országban. A naptármodell egész életében azon fáradozott, hogy szexi képeivel tegye szebbé a férfiak mindennapjait. Kevés olyan egyed van az erősebbik nemből, aki legalább egyszer ne akasztott volna ki egy Kiszel Tünde naptárat a falára. Ezért a gyönyörű küllemért azonban sokat kell tenni. 

Kiszel Tünde szebb, mint valaha / Fotó: Végh István / Végh István

Úgy tűnik, a báj és a szépség családi örökség a Kiszel-lányoknál, ugyanis Tünde után most Donatella is elkápráztatja az embereket mosolyával. És milyen sokoldalú tehetség is a fiatal lány! Operaénekléssel foglalkozik, modellkededik, most pedig már a médiában is jelen van. Egy egész ország fog neki szurkolni a Dancing with the Stars műsorában, ahol ő is megméretteti magát, és megmutatja, milyen szépen tud táncolni. 

A szépséget azonban nem adják ingyen, hanem sokat kell érte tenni. Ezt jól tudja Kiszel Tünde is, aki a mai napig igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy bájos modell maradhasson. Éppen ezért sport napot tartott: kondizni és úszni volt, s megmutatta szexi edző felszerelését is. A verejték csak úgy csöpögött róla, a modell azonban még így is nagyon dögös! 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek