Létrehozva: 2022.08.02.
Módosítva: 2022.08.02.

Gigászok csatája! Nem hiszed el, ki szállt bele páros lábbal Varga Irénbe

Nem tudod, ki az a Pikácsi Violetta? Pedig ő sokkal előbb volt rossz, mint Varga Irén. Nem is viseli jól, hogy ma nem mindenki rajta röhög...

Szerző Maca néni

Aki látta a Budapest TV romjain szárba szökkent Budapest Európa Televízióban Pikácsi Violetta Diridáré című műsorát, első blikkre azt hihette, hogy a rémségek cirkuszába csöppent. A "műsorvezetőnő" maga köré gyűjtött mindenkit, aki táncosként a ritmus mellé lépett, vagy énekesként köze sem volt ritmushoz, dallamhoz, pláne hanghoz, és lehetőséget biztosított nekik arra, hogy megmutassák "képességeiket" a mérhetetlen nézettséggel futó netes platformon. 

Fotó: Ripost

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, itt tűnt fel először Varga Irén, akit Pikácsi Violetta igazi sztárként üdvözölt, mi több, megígérte, hogy hangképzésre okítja majd az azóta mesés karriert befutó Irénkét és egyengeti az útját a csillagokba. Ezen a ponton volt némi vak vezet világtalant érzése az embernek, no de a műsorral ez volt a legkevesebb gond...

 

Nos, a szintén mém szintig jutó Pikácsi mára egyenesen gyűlöli egykori védencét, aminek feltehetően az az oka, hogy az ő nevét, még ha negatív előjellel is, de mindenki ismeri széles e hazában, míg ő maga úgy merült a feledés homályába, hogy korábban se igen emelkedett ki onnan. Violetta úgy fogalmaz, hogy ő mint művész, kikéri magának, hogy Varga Irénnek helye lehet a palettán. Erről a TikTokon értekezett nemrég:  

"Nekem szerződésekben és vállalkozásokban is le van írva a nevem, hogy művésznő. Tehát elnézést kérek, én aki megérdemlem ezt a szót, Irénke pedig nem, mer ő nem művész, hanem egy betolakodó aljas aljas ember. Nincs joga közöttünk lenni, az ilyet ki kell zárni a színpadokról, tévékből, mindenhonnan!  Vidám vagyok, kedves, intelligens és sokoldalú, mármint a színészetben is jártas. Mással volt a problémájuk. Azért énhozzám ne hasonlítsátok ezt a Szörnyellát, mert énnekem rosszulesik, hogy így viselkedik! Nekem azt kellett volna csinálni, hogy elkapom a grabancát, amikor bejött, és neki kellett volna vágni a falnak, és kidobni ott mindenki elött. Nem kellett volna besztárolnom"

- fogalmazott a "művésznő".

 

@davodi.kleopatra

P. Violetta igazi arca Varga Irénről

♬ eredeti hang - A Dávodi Kleopátra

És csak hogy mindannyian tisztában legyünk Pikácsi Violetta képességeivel, álljon itt mementóként néhány videó. Az elsőben két tehetségkutatós próbálkozást láthatunk tőle és itt kiderül, mi is volt a zsűri véleménye. Nos, ha nem lenne idegrendszered végig szenvedni a 2 percet, idézzük Malek Miklóst: A lányod brutálisan jól táncol, te pedig brutálisan rosszul énekelsz... Ez persze nem szegte kedvét Violettának. Énekelgetett a fent már említett "rémségek cirkuszában", amelyben porondmesterként funkcionált. Készült is róla egy remek összeállítás. Figyelem szekunderszégyen veszély! 

Nos, nem hittük volna, hogy egy ilyen mondat valaha megjelenhet, de van hazánkban "előadó", aki még Varga Irént is képes alul múlni! Mindenesetre, aki érez magában elég bátorságot, ellátogathat Pikácsi TikTok oldalára, ahol olyan tartalmakat láthat, melyek közzétételéről ő maga döntött. 

A retinát és vagy hallószervet ért esetleges sérülésekért felelősséget nem vállalunk! Az oldal megtekintését egyik korosztály számára sem ajánljuk! 

Szerző Maca néni

Ez is érdekelhet

origo.hu

Gyönyörű lányok a Magyarország szépén - nézzen képeket a válogatóról!

origo.hu

Újabb európai ország készül a világháborúra

life.hu

Erre senki sem számított: a hercegi pár 14 év házasság után beadta a válókeresetet

vg.hu

Itt a korainál is koraibb cseresznye, valamin azonban hanyatt esnek a vásárlók

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

magyarnemzet.hu

Nagyon csúnya titok derült ki az Orbán-gyűlölő Lilu múltjából

origo.hu

Salma Hayek az esküvőjén is a melleit mutogatta - fotók

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Újabb álompár van születőben? Nagy Ő Natira hajt a magyar rapper

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

Dua Lipa nem vett fel melltartót, megőrülnek szexi képeiért a férfiak

HŰHA

Lecsúszott a Ragyogás színésznője, már egy autóban kénytelen aludni

HŰHA

"Tiszta libabőr vagyok" - Kiderült, mi változtatta meg Rubint Réka életét

HŰHA

Meglopták Oszvald Marikát, szörnyű veszteség érte