HŰHA

Szerző Maca néni

1 hónapja

Kitálalt Varga Irén menedzsere: Mindennek vége

Azt tudtuk, hogy valaki hasznot húz abból, hogy Varga Irénből nagyobb bohócot csinál, mint amekkora, de...

Szerző Maca néni

Nem sokkal azután, hogy a Ripost feltette az „égető” kérést: Hová tűnt Varga Irén?, egy olvasónk felhívta a figyelmet egy cikkre, melyben mindjárt választ is kapunk a nap rejtélyére. Felbukkant ugyanis egy Kaszás Imre nevű srác, aki nyíltan bevállalta, ő állt a Varga Irén jelenség rémületes előretörése mögött. Büszkén vállalja, hogy ő menedzselte a kissé ügyefogyott hölgyet és még azt sem szégyelli, hogy ő maga írta azokat a minden szempontból rémálomszerű nótákat, melyekkel beindulhatott a zenei szakmát szembeköpő haknikarrier. 

Fotó: YouTube

A Reflektoronline.com által kiszúrt videóból ugyan nem derül ki semmi konkrétum, a felvételen Irén menedzsereként bemutatkozó fiatalember szavai arra utalnak, hogy a „szakítás” hátterében állítólag átverések, lehúzás és fenyegetések állnak. 

Nos, természetesen mi is várjuk a „kitálalást” és közben arra kérjük a fiatalurat, hogy a jövőben inkább tartsa távol magát a sztárcsinálástól, mert bár nem volt rossz poén ez az irénkés futam, sokat és csúnyán vétkeztek a közízlés ellen! 

Szerző Maca néni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!