HŰHA

Szerző Maca néni

1 hónapja

Mi történt? Szinte nyom nélkül eltűnt Varga Irén

Nehéz eldönteni, hogy hiányzik-e Varga Irén jelenléte a közösségi felületekről, de az biztos, hogy nem volt még ekkora kihagyása.

Szerző Maca néni

Nagyot ment, gyakorlatilag precedenst teremtett az interneten az utóbbi egy évben Varga Irén, vagy Mahiana Roszallo, aki arról lett híres, hogy minden művészi vénát nélkülözve kikiáltotta magát énekesnőnek. Ezt követően megmutatta képességeit a konyhában, aminek a nézők örültek ugyan, de aggódtak Irén párjáért, Laciért, aki hősként viselkedett, hiszen mindent megevett, amit szerelme és egyben gyámolítottja elé tett. 

Fotó: YouTube

Irénkére végül felfigyelt valamiféle menedzsment és rövid úton egész kis birodalmat építettek a mindenre is hajlandó netes „sztár” köré. Készítettek neki dalt, klipet, majd bővítették a repertoárt és még koncerteket is szerveztek az egyre népszerűbb és népszerűbb Irénkének. A biznisz végül odáig fejlődött, hogy érdemesnek mutatkozott hősnőnk Montenegróba, sőt Dubajba reptetésre is, hiszen az „életéről” készült videók hihetetlen nézettségeket generáltak. 

Ezért is különös, hogy Varga Irén, aki köré követhetetlen platformerdőt húztak, egyszer csak mintha megszűnt volna létezni az interneten. A neve alatt futó két Facebook oldalon nincsenek friss posztok, pedig az egyiket 112 ezren, míg a másikat majd 50 ezren követik. A 208 ezres TikTok oldalról nem is beszélve, ahol lassan egy hónapja nem volt semmilyen aktivitás. Még feltűnőbb Irénke Instagram oldala, hiszen ott 6 héttel ezelőtti az utolsó poszt. 

Mondjuk az odaver...!

 

Felvetődik tehát a kérdés, (hogy egy épp ma 25 éve elhangzott klasszikust idézzünk) „De hova tűnt Damon Hill?” Öööö... Vagyis Varga Irén!

Szerző Maca néni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!