HŰHA

Szerző ripost

9 hónapja

Kulcsár Edina üzent a rosszindulatú kommentelőknek

Az egykori szépségkirálynő kedves szavakkal próbál hatni a rajongókra.

Szerző ripost

Már egy hónapja áll a bál Kulcsár Edina körül. A kétgyermekes anyuka akkoriban jelentette be, hogy hat év után elválnak útjai férjével, Csutival.

Három nappal később pedig bemutatta a nyilvánosságnak új szerelmét, a nála hét évvel fiatalabb rappert, G.w.M-et, aki iránt – állítása szerint – olyan szerelmet érez, mint még soha, senki iránt.

Fotó: Ripost

Edina korábbi kijelentései kiverték a biztosítékot a rajongóknál: sokan úgy érzik, kedvencük nem volt őszinte velük, hiszen hónapokon át azzal hitegette a követőit, hogy megmentette a házasságát. Így mindenkit derült égből villámcsapásként ért a hír, miszerint már tavaly novemberben eldöntötte, hogy kilép a házasságából.

A rosszindulatú kommentek azóta is rendszeresen felbukkannak Edina bejegyzései alatt, amit az egykori szépségkirálynő láthatóan megelégelt, mert legújabb Instagram-posztjában a kedvesség fontosságáról írt.

Egy kis útmutató az élethez. 1: Békélj meg a múltaddal, hogy élni tudd a jelenedet. 2: Amit mások gondolnak rólad, az nem a te dolgod. 3: Az idő segít, de helyetted nem old meg semmit. 4: Ne hasonlítsd a saját életed másokéhoz, és ne ítélkezz felettük. Fogalmad sincs az ő útjuk miről szól. 5: Ne gondolkodj túl sokat. Nem fogod mindenre tudni a választ. 6: A te boldogságodért csak te vagy a felelős. 7: Mosolyogj! Nem a tiéd a világ összes problémája” – fogalmazott.

A kedves tanácsok ellenére megjelentek a rosszakarók is a bejegyzés alatt: sokak szerint Edinának nem az interneten kellene élnie az életét, ha pedig mégis így tesz, akkor köteles ugyanúgy elviselni a negatív kritikákat, mint a pozitívakat.

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!