1 éve

Döbbenetes videó a múltból: a Szomszédokban szerepelt a magyar sztár!

A kilencvenes évek ikonikus sorozatában a kétezres évek ikonikus valóságshow-sztárja tűnt fel egy korabeli felvétel tanúsága alapján.

Hihetetlen titok derült ki az ismert magyar rapperről, Young G-ről és a Szomszédok című sorozatról. A Rácz Béla néven is ismert sztár 2010-ben, egy valóságshow által vált országosan ismertté, majd a műsor vége után zenei karrierjével maradt fent a neve a magyar hírességek között.

És bár sokan hihették, hogy mindent tudnak Béciről – hiszen a rapper számos magánéleti problémáját, örömét és bánatát tárta a nyilvánosság elé az elmúlt években –, az biztosan újdonság csaknem mindenki számára, hogy Young G szerepelt a kilencvenes évek ikonikus sorozatában!

A Szomszédok című sorozatban szerepelt a magyar rapper (Fotó: MTVA)

A Szomszédok 331 fejezeten keresztül szórakoztatta a nézőket, 1987-1999-ig, ezek egyikében pedig maga Béci is szerepelt, még kisfiúként, Csűrös Karola oldalán.

„Mennyi embertől kapom meg mai napig, hogy ha a VV nem lett volna, sehol nem lettél volna... Na, itt a bizonyíték, hogy már a 90-es években nem bírtak velem. Magyarország egyik legmenőbb sorozatában (Szomszédok). Oscar szerep” – viccelődött Young G az Instagram-oldalán.

A fotó mellé videót is mellékelt, amit te is meg tudsz tekinteni, ha lapozol a bejegyzésben! Nem semmi, az biztos!

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

YOUNG G Beci (@younggbeci) által megosztott bejegyzés

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!