1 éve

Simek Kitti húga kitálalt: elmondta, gyerekként miket tett vele a testvére

Az apagyilkos lány testvére, Gertrúd az elmúlt években is tartotta a kapcsolatot a nővérével, akiről az a hír járta, hogy prostituált lett külföldön.

Tizenhat év után visszatért a rivaldafénybe Simek Kitti. A tótújfalusi lány neve 2002-ben vált ismertté, amikor tizennégy évesen lelőtte a nevelőapját, aki éveken át szexuálisan zaklatta és bántalmazta őt és az édesanyját is.

A gyereklány megítélése már akkor is kettős volt, főleg, amikor kiderült, hogy Kitti teherbe esett a párjától – sokak szerint azért, hogy megússza a börtönbüntetést. Akárhogy is, Kitti végül valóban megkapta Mádl Ferenctől az elnöki kegyelmet, így nem kellett börtönbe vonulnia.

Ezután rögtön elhagyta az akkor még alig egyéves kislányát, Livit, és a hírek szerint Hollandiába utazott, hogy a testéből éljen meg.

Simek Kitti sok év után visszatért
Fotó: Youtube

Most, sok év múltán az immáron 33 éves Kitti visszatért Magyarországra, hogy magával vigye a tizenhat éves lányát külföldre, akit éveken át egy szóra sem méltatott, és aki óriási szegénységben és nélkülözésben él az édesapjával.

A kamasz érthető okokból kifolyólag nem kíváncsi a szülőanyjára, Kitti húga, Gertrúd azonban egészen jó véleménnyel van a nővéréről.

„Tizennégy évesen, épp annyi idősen szembesültem a teljes igazsággal, mint amikor Kitti meghúzta a ravaszt. Épp a tanáriba vittem be a naplót, amikor véletlenül meghallottam, hogy az ügy teljes hátterét elemezgetik. Ez segített megérteni, hogy a nővéremnek egyszerűen nem volt más esélye a menekülésre. Kitti így óvott meg attól, hogy később hozzá hasonló sorsra jussak. Nem vagyok híve az erőszaknak, de hálás vagyok Kittinek, hogy meghúzta a ravaszt” – mondta el a Blikknek a fiatal nő, aki szerint Kitti sosem volt prostituált.

Külföldön állítólag masszőrként dolgozott, majd gyárakban kereste a kenyérre valót, jelenleg pedig az új élettársával, Richárddal bérel egy éttermet.

Jóllehet, lányát évekig nem kereste, de ha hinni lehet a húga állításainak, vele végig jól bánt, sőt, még a tengerpartra is elvitte magával, amikor a kislányának, Livinek itthon még ételre is alig futotta.

„Hatodikos koromban nyáron Kitti eljött értem, repülőre ültünk és magával vitt Hollandiába. Kirándultunk, állatkertbe mentünk, strandoltunk a tengerparton, bejártuk az egész országot. Mindenben számíthattam rá. Skype-on még a házi feladat megoldását is elmagyarázta. Büszke vagyok és felnézek a nővéremre. Ő a légynek sem ártana. Kitti jólelkű, odaadóan neveli a kisfiát. Ráadásul szeptembertől újra iskolapadba ül, mert felvették a jogi egyetemre.”

A Blikk riportjában Kitti is megszólalt, aki állítja, nem akarta erőszakkal elcsalni a lányát külföldre, csak egy jobb életet kínál neki, amiben rajta kívül élettársa, Richárd és közös kisfiuk is szerepelne.

Hála a saját erőmnek, és azoknak az embereknek, akik mindig mellettem álltak, nekem sikerült átlépnem a múltamon. Már rég nem az a kislány vagyok, aki anno: kiegyensúlyozott, felnőtt nő és édesanya. Ricsivel az életem, mondhatni, tökéletes, benne nemcsak a szerelmet és a barátot találtam meg, hanem a lelki társamat. Harmóniában és teljes egyetértésben neveljük a kisfiunkat. Az életünk így együtt kiegyensúlyozott, boldog és szeretetteli” – fogalmazott az ország egykor hírhedt tinédzsere.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!