INSIDER

Félti az apja a lányát Simek Kittitől: Ki tudja, kiben mi rejlik?

Simek Kitti nemrégiben a semmiből bukkant elő, és közölte a rég elhagyott lányával, hogy magával akarja vinni őt Hollandiába.
címkék:
  • Szerző: ripost

Döbbenetes körülmények között, közel tizenhat év után került elő Simek Kitti. A fiatal nő tizennégy éves korában álmában lelőtte a nevelőapját, mert az rendszeresen szexuálisan zaklatta és bántalmazta őt és az édesanyját is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kitti 2004-ben adott életet a szerelmével közös gyermekének, Livinek, aki miatt 2005-ben Mádl Ferenc köztársasági elnöki kegyelemben részesítette, így nem kellett börtönbe vonulnia a gyilkosságért. Kitti nem sokkal ezt követően egyszerűen elhagyta csecsemőkorú lányát, Hollandiába ment, ahol állítólag a testével kereste a pénzt.

Simek Kitti nevét a kétezres évek elején ismerte meg az ország

Simek Kitti nevét a kétezres évek elején ismerte meg az ország (Fotó: Kálmándy Ferenc / MTI)

A lánya felé sem nézett évekig, egészen a közelmúltig, amikor a ma tizenhat éves Livit Pécsre nem csalták egy indokkal a nagynénjéhez, ahol nem más várta, mint az édesanyja.

„Kapott egy kavicsot ajándékba, amire Kitti ráfestett egy unikornist... Ez volt az anyuka ajándéka. Utólag tudtuk meg, hogy Kitti is ott volt a nagynénje házában. De ezzel nincs semmi probléma. Az anyja, találkozzon vele, de ezek után már én is úgy vagyok vele, hogy inkább ne. Jobb a tisztes távolság. Beszélgessen vele Messengeren, itt-ott-amott, de találkozni nem nagyon kéne. Azért valamilyen szinten féltem Livit, ki tudja, kiben mi rejlik. Ha elviszik, elrabolják, mit csináljunk? Sosem lehet tudni...” – mondta el a Tények Plusznak Simek Kitti volt párja, aki óriási szegénységben, de nagy szeretetben nevelte fel egyedül a lányát.

Szabó György félti a gyermekét, és semmiképpen nem szeretné elengedni őt külföldre, igaz, Livi nem is menne, nem kíváncsi az immár kétgyermekes, válófélben lévő asszonyra, aki évekig nem is kereste őt.

„Saját szavaival mondta Livinek, hogy menjen ki, mert ott több a családi pótlék, és tudna neki munkát szerezni újságkihordóként. Megfordult a fejünkben, hogy azért akarja elvinni Livit, hogy a gyerek kint dolgozzon.”

A Tények Plusz videóját itt tekintheted meg:

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?