1 éve

Zámbó Krisztián kitálalt: elképesztő, mit tett azért, hogy pénzhez jusson

Az énekes fiatalkora nem volt bűnöktől mentes: Jimmy legidősebb fia balhés társaságba keveredett, édesapja halála után pedig elherdálta az örökséget.

Több lakás árát vesztette el Zámbó Krisztián. Az énekes a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel ma esti adásában beszél arról, hogyan vesztette el a néhai Zámbó Jimmy utáni örökségét, és mit tett tinédzserkorában azért, hogy pénzhez jusson.

Zámbó Krisztián fiatalkorában nagy csibész volt
Fotó: LifeTV

„Nem mondom, hogy bűnözők voltunk, de csibészek igen. Fölmásztam a negyedikre egy drága sportcipőért, és egyéb csibész dolgokat csináltunk, hogy legyen zsebpénzünk” – idézte fel a múltat Krisztián.

Az énekes korábban tízmilliókat bukott, saját bevallása szerint képtelen bánni a pénzzel – írja a Metropol.

„Huszonkét-huszonhárom évesen a kezembe került ennyi pénz, de nem tudtam jól bánni vele. Sokat segítettem barátokon, családtagokon, de mulatoztam is. Nem vagyok jó üzletember. Nagyon sokat buktam. A legtöbb pénz, amit egyszerre elvesztettem, hatvanmillió forint volt az építőiparban. 2008-ban aztán egy csepeli barátom társaságában elkezdtem énekelni apu egyik dalát a kocsiban. Ő rám nézett, és azt kérdezte: ‘Hülye vagy? Mit kínlódsz az üzlettel, ha van tehetséged?!” – fogalmazott Jimmy fia, aki fiatal korában lopott is.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!