SZTÁRDZSÚSZ

A karanténban sincs henyélés: vidéki gazda lett Zámbó Krisztiánból!

Új oldaláról mutatkozik be Zámbó Krisztián! Az énekes maga sem gondolta volna, hogy a mikrofon mellett a metszőolló is jól áll a kezében. Krisztián és menyasszonya ideiglenesen a Balatonhoz költöztek, ahol az énekes minden nap besegít az apósa kertjében. Nem büdös számára a kétkezi munka, sőt, még élvezi is a ház körüli teendőket!

Rotációs kapára cserélte ideiglenesen a mikrofont Zámbó Krisztián! Az énekes a Balatonnál, apósánál vészeli át a koronavírus-járványt a menyasszonyával, Takács Zsuzsival.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szerelmesek élvezik a friss levegőt, rengeteget sétálnak a természetben, de Krisztián a ház körüli teendőkből is kiveszi a részét. Jó vejhez méltóan be kell segítenie a munkába, hiszen az mégsem járja, hogy a karanténban pihenjen, amíg az apósa a család gazdaságában dolgozik.

Fotó: Zámbó Krisztián

Krisztián azelőtt nem mozgott otthonosan ebben a közegben, de nem volt más választása: gyorsan el kellett sajátítania a vidéki élettel járó feladatokat.

„Amikor már sejthető volt, hogy itthon is komoly járvány lesz, Zsuzsival összepakoltunk, és leutaztunk a Balatonra az apósomhoz. Nagyon szeretem őt, kilenc év alatt egyszer sem vitatkoztunk össze, nagyon szerencsés vagyok Zsuzsi családjával, végtelenül kedves és jó emberek. Természetes, hogy alkalmazkodom a helyzethez, és ott segítek neki, ahol csak tudok. Bevallom, eleinte nem állt jól a kezemben a metszőolló, és a rotációs kapával is meggyűlt a bajom, de az utóbbi hetekben egészen belejöttem, és már élvezem ezt a fajta munkát!” – árulta el a -nak Krisztián.

Fotó: Zámbó Krisztián

A többi előadóművészhez hasonlóan ő is megsínyli ezt az időszakot, hiszen egyik napról a másikra mondták le a koncertjeit, ezáltal rengeteg munkától és bevételtől esett el. Mégsem aggodalmaskodik, pozitívan fogja fel a történteket, és áldja az eszét, amiért nem tékozolta el az évek során a pénzét.

„Nem állítom, hogy lubickolok a pénzben, de az tény, hogy negyvenéves koromra benőtt a fejem lágya. Régebben, fiatal srácként szerettem szórni a pénzt, az utóbbi években azonban alaposan megnézem, mire költök, ennek köszönhetően pedig vannak tartalékaim. Ez most, a járványhelyzetben jól jön, így nem szorulok senkire, a saját keresetemből élek.”

Krisztián és Zsuzsi kapcsolata közel egy évtizede tart, a pár a közeljövőben családot szeretne alapítani, Krisztián ezért különösen odafigyel a tartalékaira. A jelenlegi helyzetet kalandként fogja fel, hiszen a színpad után a háztáji élet merőben új számára.

„Nem állítom, hogy nem fáradok el a nap végére, hiszen a ház körül, egy ilyen nagy kertben mindig bőven akad teendő„ – árulta el nevetve Krisztián. ”Ennek ellenére mindig szakítunk időt a szabadidőre is, Zsuzsival sokat edzünk, foglalkozunk a kutyákkal, nagyokat sétálunk és beszélgetünk, egyszóval igyekszünk a legjobbat kihozni„ – fogalmazott mosolyogva az énekes, aki alig várja, hogy újra színpadra állhasson.

További exkluzív fotókért keresd a napilap hétfői számát!

Édesapja mindenhova elkíséri

Januárban volt tizenkilenc éve, hogy az ország kedvence, Zámbó Jimmy tragikus módon elhunyt. A rajongók a mai napig gyászolják a kedvencüket ahogyan a fiai is nap, mint nap gondolnak az édesapjukra. Krisztián, akinek különösen szoros volt a kapcsolata az énekessel, mindenhová magával viszi az édesapja bekeretezett fotóját. ”Apu minden nap velem van a gondolataimban, akárcsak a fotója. Akárhová is megyek, a bekeretezett fényképét mindenhová magammal viszem, most is így tettem. Megnyugtat, ha ránézek, hiszen hiába nem beszélhettem vele közel húsz éve, a tanításai életem végéig elkísérnek„ – fogalmazott az énekes.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?